POPULÆRT: Det er lagt ned mye ressurser og arbeid i Moss Hotel & Apartments, men det gir også resultater. Leilighetene er svært populære blant gjestene.

Fjoråret ble rekord for leilighetshotellet. 2023 blir enda bedre

Moss Hotel & Apartments har 43 rom og 13 leiligheter.

Publisert Sist oppdatert

For en stund siden skrev Hotellmagasinet om Oslogutten Øyvind Lorange (41) som for noen år siden overtok driften av Norges «verste hotell» i Moss, pusset opp og bygget det om. Til en suksess.

I dag tilbyr Moss Hotel & Apartments 43 rom og 13 leiligheter.

– Vi har veldig godt belegg. I årets første tre måneder fra mandag til fredag var det mer eller mindre fullbooket på hotellet og i leilighetene. Hotellet holdt stengt i påsken, leilighetene er i full drift hele året. Det går veldig bra for oss, sier Lorange til Hotellmagasinet.

Eier 13 leiligheter

Det er blitt investert flere titalls millioner kroner i oppussing og kjøp av leiligheter de siste årene. Leiligheter er blitt kjøpt opp med nærhet til hotellet, og gjestene som velger leilighets-løsningen tilbys gratis parkering og hotellfrokost.

Øyvind Lorange i Moss Hotel & Apartments

Leilighetene er svært populære. Nylig kjøpte de den 13. leiligheten, en 2-roms på 46 m2, som allerede er overtatt. Første gjest er allerede flyttet inn. Og skal bo en uke.

– Vi har funnet en nisje, og det er businessmarkedet. Vi er et hotell for næringslivet, og det er dette vi skal være gode på. Vi har veldig god beliggenhet med nærhet til E6, stasjonen, brygga og selv midt i sentrum har vi gode parkeringsmuligheter. Mange gjester kommer tilbake til oss. Flertallet med mange reisedøgn i løpet av et år foretrekker å bo i leilighet; mer plass, mer normalliv og en kan lage egen mat. Gjestene vi leier ut til er ikke i Moss på ferie, de jobber, forteller Lorange, som har utdannelse fra hotellhøgskole i Sveits.

Rekord på rekord

Kombinasjonen mindre hotell og leiligheter er i vinden. Også i mange storbyer.

– Konseptet er kommet for å bli. Jeg hadde ingen anelse om at det skulle slå så godt an siden det var vanskelig å vite hvor stort behovet er. Tiden vil vise om vi kommer til å utvide med ytterligere leiligheter. Hotellet forblir på 43 rom, da det ikke er mulig å utvide.

2022 var rekordår for Moss Hotel & Apartments. Ifølge Lorange ligger de foran fjoråret allerede. Og de tjener penger.

– Jeg har stor tro på framtiden for Moss Hotel & Apartments, sier Øyvind Lorange.

Powered by Labrador CMS