Direktør Lars Petter Mathisen på Thon Hotel Bristol.

Fra nattklubb til spa

Thon Hotel Bristol i Oslo får et gedigent, nytt tilbud neste år. Da åpner et trenings-, spa- og velværesenter i tilknytning til hotellet. 

Publisert Sist oppdatert

Det skjer endringer på ærverdige Hotel Bristol i Oslo sentrum. Femti år etter at Olav Thon kjøpte hotellet, hvor han senere flyttet inn, skal det få et spa-, trenings- og velværesenter i tilknytning til hotellet. Det melder Finansavisen

Det nye velværesenteret vil gå over tre etasjer, og hotelldirektør Lars Petter Mathisen vil ikke fortelle avisen hva slags budsjett man opererer med for ombyggingen. Han understreker samtidig at kostnadene ville vært atskillig høyere dersom Olav Thon ikke hadde eid nabobygget, som nå totalrehabiliteres og skal romme det nye tilskuddet til Hotel Bristol. 

Det skal ha vært Olav Thon selv som beordret ombyggingen, sier hotelldirektøren til avisen. 

– Et femstjerners hotell burde ha bedre fasiliteter for trening og velvære, sa han. Der og da ga han meg beskjed om å utarbeide konkrete planer for et slikt tilbud i nabobygget til Bristol, sier hotelldirektør Lars Petter Mathisen til Finansavisen.

Det er nattklubben Elsker som har holdt til i lokalene, fra 2006. Fra neste år vil lokalene altså romme blant annet badstuer, isbad og et stort svømmebasseng. 

Planen er å åpne det nye velværesenteret i løpet av første halvår neste år

Powered by Labrador CMS