Golf og konkurranse er som hånd i hanske.

Nykommer ble Norges ledende konferansehotell 

 Etter bare noen få års drift gikk Lily Country Club seirende ut i konkurranse med store navn. 

Publisert Sist oppdatert

World Travel Awards har kåret vinneren av «Norway's Leading Conference Hotel 2024». Utmerkelsen gikk til Lily Country Club, som åpnet dørene for første gang i 2021. 

World Travel Awards retter seg mot reiseliv, turisme og hotellbransjen, og prisene deles ut basert på stemmer fra kunder, samarbeidspartnere og andre. Under en høytidelig prisutdeling i Berlin 6. mars ble Lily Country Club overrakt prisen som hotelldirektør Christian Eriksson gleder seg stort over. 

– Det er veldig gøy og en ære å vinne denne prisen! Dette er en stor anerkjennelse til våre ansatte som står på hver dag og sørger for at vi har så fornøyde gjester. Samtidig vil jeg rette en stor takk til alle som har stemt på oss, sier Eriksson i en pressemelding. 

I godt selskap 

Hotelldirektøren har også all grunn til å være fornøyd. Det var nemlig ikke hvem som helst Lily Country Club knivet om prisen med. De øvrige nominerte i kategorien Norway's Leading Conference Hotel 2024 var Britannia Hotel, Clarion Hotel The Hub, Radisson Blu Plaza Hotel Oslo og Thon Hotel Arena.

Hotelldirektør Christian Eriksson er stolt over utmerkelsen.

– Vi er stolte og ydmyke over å vinne med så gode konkurrenter. Denne prestisjefylte utmerkelsen er et resultat av vår vedvarende innsats for å tilby enestående møteløsninger og uforglemmelige opplevelser for våre gjester, uttaler Eriksson. 

Flid og beliggenhet

I pressemeldingen skriver hotellet at de på få år har rukket å få store bedriftskunder, som booker år for år. 

– Vår resort ligger i grønne og vakre omgivelser, med eget spa og kokker som bruker flid og lang erfaring på å tilfredsstille gjestene, dette skiller oss helt klart ut, avslutter Eriksson i pressemeldingen. 

Beliggenhet er nok også en av grunnene til at gjestene stemmer frem Lily Country Club. Resorten ligger kun 10 minutter fra Oslo lufthavn og 30 minutter fra Oslo.

Powered by Labrador CMS