ISKONFEKT: Disse små rakkerne havner nå i sortimentet til Hennig-Olsen is.

Japansk deli(s)katesse fra Sørlandet

Nå kommer den japanskinspirerte desserten Mochi, iskremkuler innpakket i søt, risbasert deig i 20-pakning fra Hennig-Olsen Is.

Publisert Sist oppdatert

— Vi var på inspirasjonstur til Tokyo i fjor sommer og fikk smake både japansk iskrem og ulike typer Mochi. Det inspirerte oss til å finne fram til vår egen variant, forteller Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i familiebedriften Hennig-Olsen Is.

NYHET: Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør (t.v.) og Trond Leonard Wøien, Konsept- og produktsjef PROFF, er fornøyde med nyheten.

En ny måte å servere is på

Mochi er små og fargerike iskremkuler dekket med risbasert mochi-deig. De myke iskulene er en helt ny måte å servere iskrem på, og spises helst med hendene. Inni kulene finner du både iskrem og sorbet.

— Denne er perfekt for buffeten, café og restaurant, Mochi kan spises slik den er, glaseres med saus, eller serveres som en del av en dessert, sier Hennig-Olsen.

Tre typer

Hennig-Olsen Is lanserer tre typer Mochi for storhusholdning i 20-pakning, der hver versjon har to smaker: kokos og sakura kirsebærblomst, sjokolade og mango, samt karamell og jordbær.

Powered by Labrador CMS