Hotel Amadeus ligger sentralt til i Halmstad.

Nytt medlem av First Hotels

Hotel Amadeus by First i Halmstad er siste tilskudd til First Hotels portefølje.

Publisert Sist oppdatert

Det familiedrevne hotellet Hotel Amadeus ligger i gangavstand fra sentrum av den  svenske byen Halmstad. Hotellet tilbyr 65 rom, i tillegg til konferanseavdeling og relax-avdeling med både damp- og tørrsaunaer.

Hotel Amadeus har lenge vært et familieeid hotell som har stått på egne ben i to tiår. Nå har hotellet altså blitt tatt opp som medlem av First Hotels. Det melder kjeden i en pressemelding. 

– Vi har lett etter en samarbeidspartner lenge og da vi fikk muligheten til å samarbeide med First Hotels var valget åpenbart. Kjeden har lang erfaring med god kompetanse og med den strategiske beliggenheten vi har, åpner det store muligheter i det lokale markedet, noe som er viktig for oss. Det blir en morsom og lærerik tur og vi gleder oss til å være en del av First Hotels, sier Peter Tran, eier av Hotel Amadeus.

Hotellet har også en spa-avdeling.

First Hotels tilbake i HalmstadHotellet i den svenske vakre sommerbyen Halmstad blir kjedens 32 hotell i Sverige, og per nå det eneste i Halmstad.

Commercial Director i First Hotels, Percy Henriksson.

- Det er veldig hyggelig at vi nå får et nytt hotell i Halmstad. First Hotels har tidligere hatt et hotell i byen, men det er noen år siden. Så vi er veldig glade for å være tilbake og kunne tilby våre gjester og medlemmer en ny og flott destinasjon som Halmstad, som er kjent for å være en populær sommerdestinasjon, med de vakre strendene og ikke minst det gode utvalget av golfbaner i området, sier Percy Henriksson, Commercial Director i First Hotels AB.

Med det nye hotelltilskuddet kan First-kjeden nå notere 32 hotell i Sverige, 20 hotell i Danmark og 5 hotell i Norge.

Det nye partnerhotellet får navnet Hotel Amadeus by First, og har adressen Hvitfeldtsgatan 20, Halmstad Sverige. Hotellet er allerede innlemmet i First Hotels bookingsystem. 

Powered by Labrador CMS