STOR PLASS: Hotell Rådhuset ligger ved Stora torget i byen Lidköping, i Västergotland i Sverige, og har 66 rom.

First Hotels utvider: Har nå 39 hotell i Skandinavia

Montra Skaga Hotel i Hirtshals i Nordjylland og Hotel Rådhuset i Lidköping er nye partnerhotell i First-kjeden.

Publisert Sist oppdatert

Montra Skaga Hotel ligger sentralt i Hirtshals, rett ved fergekaien hvor båtene går til både Norge, Færøyene, og Island. Hotellet har 108 rom, tilbyr både kurs/konferanse, og tar imot ferie- og fritidsgjester. I hotellets restaurant serveres hjemmelaget mat med fokus på sesongens råvarer og fersk fisk. Her er det også et oppvarmet innendørs svømmebasseng og tilbyr gratis parkering.

FORFRISEKENDE: Montra Skaga Hotel har flere fasiliteter, blant annet et oppvarmet innendørs svømmebasseng.

First Hotels:

First Hotels er et nordisk hotellselskap med 38 hotell i Danmark, Norge og Sverige. Porteføljen består av unike og lokale hotell, som tilbyr personlige og minneverdige hotellopphold.

– Vi ser frem til partnersamarbeidet med First Hotels, og for å bli del av en større famille, sier hotellsjef ved Montra Skaga Hotel, Sarah Routledge i en pressemelding fra First Hotels.

Det nye partnerhotellet blir First Hotels første hotell i Hirtshals, og det sjette i Danmark så langt. Kjeden har også 28 hoteller i Sverige og 4 hoteller i Norge.

– Vi er veldig glade for partnerskapet med Skaga Hotell, og for å kunne tilby våre gjester en ny destinasjon og nytt hotell Danmark. Når det er sagt har vi fortsatt store ambisjoner om videre vekst i Danmark, så Montra Skaga Hotel blir definitivt ikke vårt siste nye hotell i Danmark, sier administrerende direktør i First Hotels International Thomas P. Gillespie.

Hotell Rådhuset ligger ved Stora torget i byen Lidköping, i Västergotland i Sverige. Det familieeide hotellet tilbyr 66 komfortable rom, i ulike kategorier, og kjennetegnes av en hjemmekoselig atmosfære.

Lidköping ligger ved den sørøstlige bredden av Väneren, som er Sveriges største innsjø, og er et ideelt reisemål for båtturer, fisketurer eller badeferier. Her finner du den historiske porselensprodusenten Rörstrand, som produserer vakkert porselen, og det storslåtte Läckö slott, heter det i pressemeldingen.

– Vi ser frem til partnerskapet med First Hotels, og til å bli del av én av Nordens største hotellkjeder, og dra nytte av selskapets nesten 30 års lange erfaring og kompetanse, sier Lovisa Lovborn, hotellchef ved Hotell Rådhuset.

Med Hotell Rådhuset i porteføljen har First Hotels nå totalt 39 hotell i Skandinavia, hvorav 29 hoteller i Sverige, 6 hoteller i Danmark og 4 hoteller i Norge.

Powered by Labrador CMS