GÅR GODT: Finn Berstad er adm. dir. for de to Radisson Blu-hotellene på Gran Canaria. Her på det populære Radisson Blu Resort & Spa i Mogan, hotellet med 900 senger, eiet av norske Wenaas-gruppen.

Fulle hoteller på Gran Canaria: – 2023 blir tidenes beste

Nordmannen Finn Berstad styrer to hoteller med 1089 rom.

Publisert Sist oppdatert

Dyr euro til tross; folk ønsker sol og varme! Det kan adm. dir. for de to Radisson Blu-hotellene på Gran Canaria, Finn Berstad (59), skriver under på.

– Jeg tror 2023 blir all time high for oss på Gran Canaria. Det er fulle hus. Folk søker stabile temperaturer og en trygg ferie. Vi har aldri før hatt så god booking foran sommersesongen, sier Berstad i en pressemelding.

LES OGSÅ: Hotellkonseptet Att skal åpne flere steder

Radisson Blue Resort & Spa i Mogan har 900 senger, og er kun få år gammelt, og eies av Wenaas-gruppen. Foruten basseng og store utearealer, har hotellet tre restauranter, basseng-lounge og bar.

Noen kilometer unna i Arguineguin ligger hotellet Radisson Blue Resort med 189 rom.

– Påsken er alltid veldig bra hos oss. Hele perioden i år, ja fram til påske, har vært veldig bra. Går vi tilbake til tiden før 2019 hadde vi en synkende beleggsprosent fordi det ble mer normaliserte tilstander i Europa, etter år med blant annet terrorfrykt. Det vi ser nå, med Ukraina-krisen og også med det som har skjedd i Tyrkia, er at vi allerede har mye større belegg på bok for både juli og august, enn det vi eksempelvis hadde i 2019, legger han til.

LES OGSÅ: Hotellkjede inngår samarbeid med fransk turopertør

LYST OG FLOTT: Med et stabilt og godt klima, er det mange som velger Gran Canaria og Radisson-hotellene, som bare ligger noen kilometer fra hverandre. Bildet er hentet fra Radisson Blu Resort & Spa i Mogan.

Berstad forteller at en stor andel av turistene er engelske. Med temperaturen på 40 varme i Tyrkia, mener han at flere engelskmenn velger en Gran Canaria fremover hetebølgen i Tyrkia.

– Vi har fortsatt en jobb å gjøre for periodene mai, juni, og september -men også for disse månedene ser vi en positiv utvikling i forhold til tidligere, sier Finn Berstad.

Powered by Labrador CMS