Corona på tapp

Corona sikter mot å servere den ultimate ølopplevelsen på hundre utesteder i sommer, fra iøynefallende tappetårn og med det berømte “limeritualet” i spesialdesignede glass

Publisert Sist oppdatert

Nå kommer Corona på tapp til hundre norske utesteder, med eget tappetårn og spesialdesignede glass som ivaretar det berømte limeritualet.

Bryggeriet AB InBev er klar for å feire lysere tider sammen med bransje og forbrukere. Erfaringer fra lansering i Storbritannia viser kraftig mersalg og god margin for de deltagende utestedene.

– Ingen forventet at 2020 skulle utspille seg slik det gjorde. Den opprinnelige planen for Corona i Norge var konsistent vekst landet over, i butikk og i utelivet. Men vi endte opp med å overgå alle forventninger, med 30,3 prosent vekst i butikksalg ifølge tall fra Nielsen. Samtidig vet vi dette er en vekst som har kommet sammen med omkostninger for utelivet som bransje, sier Philip van der Stegen, som leder det norske kontoret til bryggerigiganten AB InBev.

Tappetårn med limeholder

I disse dager står hundre spesialdesignede tappetårn klare til å installeres på utesteder og serveringssteder rundt om i landet. Tårnet tiltrekker kundenes oppmerksomhet med et stilfullt Coronaskilt som lyser opp de saftige limefruktene som henger fra eget etui. Mens en glassrute viser forfriskende bobler i øyehøyde når det skjenkes i glasset. Designet skiller seg ut fra konkurrentene med godt håndverk i robust tre og metall, fullstendig plastfritt i tråd med Coronas bærekraftige profil og engasjement mot forurensing i verdenshavene.

Serveringsstedene får også skreddersydde glass i ikonisk Corona-stil, med referanser til den velkjente flasken. Designet for å kunne videreføre det berømte "limeritualet, som er en integrert del av servering av Corona enten fra tap eller på flaske. Ritualet signaliserer ølens forfriskende natur, samt et jevnt nivå av kvalitet fra merkevaren. For også på tapp serveres Corona aller best med en limebåt på kanten av glasset, som kunden selv kan skvise solskinnssmaken ut av.

– Perfekt venteøl

Hos Michaels på Briskeby står det første Corona tappetårnet installert. Daglig leder, Michael Skiri ser frem til å kunne åpne dørene og ønske velkommen med Corona på tapp i sommer.

– Når gjestene kommer inn i restauranten, blir det naturlig å ta seg et glass i en av våres barer. Det kule, iøyenfallende tårnet vil skape oppmerksomhet. Det er en perfekt venteøl frem til alle samles. Corona på tapp er perfekt til lunsj, brunsj, og ikke minst under middagen, som en liten øl mellom rettene, eller til å avslutte middagen med. Vi ser frem til sommerkvelder med Corona på tapp her på Briskeby.

Powered by Labrador CMS