Åpnet to nye hotell på samme dag

Onsdag åpnet Comfort Hotel Xpress dørene i Tromsø og Oslo.

Publisert Sist oppdatert

–  Jeg har åpnet mange hotell, men å åpne to hotell på samme dag, det hadde jeg aldri trodd at jeg skulle få gjøre. Men Xpress handler om å være annerledes, om å våge og være nytenkende der andre velger å være tradisjonelle.

Dermed ble det festivitas i både Tromsø og Oslo i går, men det er "akkurat slik det skal være når unge krefter styrer skuta", ifølge Petter A. Stordalen, styreformann og eier av Nordic Choice Hotels, som drifter Xpress-kjeden.

Simen Vinge var direktør da Comfort Hotel Xpress åpnet sitt første hotell på Youngstorget i Oslo. I dag er Vinge 28 år og Nordic Choice Hotels yngste brand-direktør, med ansvar den unge hotellkjeden.

– Hotellgjester i dag har de samme høye krav til service og kvalitet som tidligere, men er i tillegg ute etter autentiske opplevelser, sømløs effektivitet og innovative løsninger, uten at det skal koste. Vi skal etablere 15 Xpress-hotell i Norden innen få år, sier Vinge.

Beacon-teknologi

Comfort Hotel Xpress Youngstorget var verdens første hotell hvor mobiltelefonen kunne brukes til både innsjekk og som nøkkel på rommet. I tillegg til å fortsette med etablerte mobile løsninger blir hotellkjeden om kort tid verdens første til å benytte seg av Beacon-teknologien. Beacons er små bluetooth-sendere som plasseres i det fysiske rom, som verken skal kobles mot strøm eller mot nettet, og som kommuniserer med mobilenheter via bluetooth-teknologien.

Om kort tid lanserer kjeden, i samarbeid med den norske gründerbedriften Unacast, applikasjonen Urban Experiences, en Android- og iPhone-app som bruker Beacon-teknologien til å gi gjestene en unik innsikt i byens skjulte perler.

–  Urban Experience og våre mobile innsjekkingsløsninger er bare begynnelsen, vi kommer til å lansere nye produkter fortløpende, sier Simen Vinge.

Comfort Hotel Xpress Tromsø ledes av Norges yngste hotelldirektør, 23 år gamle Mattias Stengl.

LES OGSÅ: Mattias blir landets yngste hotelldirektør

Powered by Labrador CMS