Jørgen Hauge Carlsen overtar som direktør ved Comfort Hotel Bergen Airport.

Klar for flaggskiphotell

Etter fire år som hotelldirektør ved Comfort Hotel Bergen, skal Jørgen Hauge Carlsen overta et enda større hotell med nesten samme navn.

Jørgen Hauge Carlsen overtar som direktør ved Comfort Hotel Bergen Airport.

Etter fire år som hotelldirektør ved Comfort Hotel Bergen, overtar Jørgen Comfort Hotel Bergen Airport.

– Vi er utrolig glade for å kunne tilby en så dyktig direktør nye utfordringer i samme kjede og i samme by. Comfort Hotel Bergen Airport er et flaggskiphotell for oss, og da er det helt perfekt å ha en ny direktør som kjenner både byen og kjeden, sier Solveig M. Voldheim, driftsdirektør i Comfort Hotel Norge.

304 rom

Comfort Hotel Bergen Airport har 304 gjesterom, tolv møterom, podkast-studio og en stor restaurant. Alt beliggende bare to minutter å gå fra terminalen på Bergen lufthavn.

– Jeg startet min karriere i Nordic Choice Hotels som hovmester i Stavanger mens jeg studerte hotelledelse, så jeg ser veldig frem til igjen å være involvert i restaurantdrift i tillegg til hotell. Samtidig er det vemodig å forlate et så flott hotell og gode kollegaer på Comfort Hotel Bergen, men hotellet har virkelig momentum nå og vil klare seg godt videre. Nå ser jeg frem til å bli kjent med nye kollegaer og nye utfordringer på Comfort Hotel Bergen Airport, sier Hauge Carlsen.

Choice-tett

Nordic Choice Hotels er også representert med Clarion Hotel Bergen Airport ved terminalen, og i tillegg ligger Quality Hotel Edvard Grieg bare noen minutter unna.

– Det er en kjempefordel at vi kan tilby både reisende og konferansegjester et valg i ulike typer hotellopplevelser tilpasset det behovet de har. Comfort Hotel Bergen Airport skal være førstevalget for dem som ønsker et enkelt og ukomplisert tilbud: Her får du det du trenger til en god pris, forteller Hauge Carlsen.

Powered by Labrador CMS