NY PR-SJEF: Ole Kristian Bakkene er ny PR-spesialist i Clarion Hotel.

Clarion Hotel forsterker laget

Målet er å bli enda mer synlig med Ole Kristian Bakkene ved roret som inhouse PR-spesialist.

Publisert

Bakkene kommer fra stillingen som Head of content i PR-byrået McCann, hvor han har vært rådgiver for både små og store kunder innen PR, markedsføring, sosiale medier og influencer-samarbeid. Han har tidligere jobbet flere år i rollen som kommunikasjonssjef for Lillestrøm SK.

– Jeg gleder meg vanvittig til å kunne bli en del av Clarion Hotel. Hotellbransjen er ny for meg, men jeg tror og håper at jeg med min erfaring kommer til å bidra til å styrke merkevaren ytterligere. Det er utrolig mye spennende som skjer i Clarion om dagen som jeg ikke kan vente med å ta fatt i, sier Ole Kristian Bakkene.

Seks personer

Ole Kristian Bakkene blir ansvarlig for PR-delen til Clarions tolv norske hoteller. Samtidig forsterkes teamet med en intern PR-ansvarlig på den svenske siden. Det er en rolle PR-konsulenten Kajsa Ekelund har takket ja til. Totalt består Clarions nordiske markedsavdeling av seks personer og ledes av Sofia Wulff, Head of Marketing and Communication.

- Det er fantastisk å kunne ønske Ole Kristian velkommen til et team med en utrolig gjennomføringskraft. Jeg har nå vært på plass i min rolle i en drøy måned og ser så frem imot å starte høsten sammen med mitt nye team, sier Sofia Wulff, Head of Marketing and Communication.

Ole Kristian Bakkene tiltrer stillingen 5. august.

Powered by Labrador CMS