Strålende resultater! Direktør for Revenue Service, Sivapol Pipatanangura (til venstre) og konsernsjef for BWH Hotels Scandinavia, Johan Michelson, kan se tilbake på et knallsterkt 2023.
Strålende resultater! Direktør for Revenue Service, Sivapol Pipatanangura (til venstre) og konsernsjef for BWH Hotels Scandinavia, Johan Michelson, kan se tilbake på et knallsterkt 2023.

Rekordår for Revenue Center: – Vi er ekstremt stolte

Økte hotellenes inntekter med 15 prosent. 

Suksessen i Revenue Center, som er en del av BWH Hotels Scandinavia, har vært en avgjørende faktor for selskapets gode fremgang i 2023. Med et solid team fortsetter lønnsomheten å øke for hotellene.

Revenue Center hos BWH Hotels Scandinavia har hatt et fantastisk 2023 med kontinuerlig fremgang og nye rekorder hver måned. Avdelingen overgikk budsjettet med 10 prosent og økte hotellenes inntekter med 15 prosent sammenlignet med forrige år, og 43 prosent sammenlignet med 2019. 

Økt kostnadseffektivitet

I tillegg ble det satt stadige rekorder i løpet av året, noe som tyder på sterk fremgang for økt kostnadseffektivitet for hotellene deres, heter det i en pressemelding fra BWH Hotels Scandinavia. 

Det er kritisk for virksomheten at det jobbes aktivt med prising, og det blir stadig viktigere i hotellbransjen. Revenue Management er en kompetanse som det kan være både utfordrende og kostbart å utvikle internt for ett enkelt hotell. 

For å forenkle denne jobben og gi hotellet tilgang til topp kompetanse er outsourcing en strategisk løsning. Dette innebærer at hotellet ikke trenger å bekymre seg for personalspørsmål som sykefravær eller ferier, samtidig som de får fordelene med spesialisert ekspertise.

– Vi er ekstremt stolte over det Revenue Center har prestert i 2023, noe som er resultatet av vårt engasjerte team og vårt kontinuerlige fokus på å levere god kundetilfredshet fra hotellene våre. Disse fremskrittene markerer en viktig milepæl i vekststrategien vår, og vi gleder oss til å fortsette denne positive trenden i 2024, sier konsernsjef for BWH Hotels Scandinavia, Johan Michelson.

Utvidet med elleve hoteller

I 2023 utvidet BWH også hotellporteføljen med elleve nye hoteller, noe som ytterligere styrker selskapets posisjon i markedet. Disse nye hotellene skaper en bredere geografisk tilgjengelighet for BWHs medlemmer.

– Målet er alltid å jobbe for å være den fremste hotellkjeden innen Revenue Management.  Vi har fokus på å gi hotelleierne muligheten til å konkurrere med de store hotellkjedene. Vi ser positive resultater flere steder der våre ledende hoteller utmerker seg innen lønnsomhet sier direktør for Revenue Service, Sivapol Pipatanangura. 

Powered by Labrador CMS