Tvedestrand Fjordhotell til salgs

Publisert Sist oppdatert

Verditaksten på eiendommen som har et bruksareal på 1.210 kvadratmeter er på 24,5 millioner kroner.

Hotellet selges ”som det er”, og eieren, Magne Modalsli, forteller til Tvedestrandposten at hotellet var belemret med ”løsregninger” for 2,2 millioner kroner da han overtok.

Tvedestrand Fjordhotell er lagt ut til salgs for 22,5 millioner. (Nettsiden til Privatmegleren)

- Bare opprydningen har tatt bortimot ett og et halvt år. Nå har vi kommet til en fase hvor vi har valgt å legge hotellet ut for salg, så får vi se om noen lar seg friste, sier han til avisa.

Han mener ikke 22,5 millioner er noen stiv pris for hotellet, som har 25 rom. Fjordhotellet ble i sin tid solgt for rundt 13 millioner kroner, og etter at Modalsli overtok stedet fra By- og Senterutvikling har det vært gjennom en betydelig oppgradering.

Selv om hotellet skal selges, ser han ikke bort fra at han vil delta i videreutviklingen. Planene for hotellet handler blant annet om kapasitetsøkning til 70 rom. Utviklingen henger også sammen med et prosjekt i Bakkeskåt. Modalsli er ifølge avisa eneeier og styreleder i Tvedestrand Fjordhotell AS og Tvedestrand Brygge AS, samt eierselskapet Centrum Management AS.

- Det er jo ikke sikkert at hotellet blir solgt. Da fortsetter vi i så fall videreutviklingen av hotellet selv. Stedet har et enormt potensial!, sier Modalsli.

Det er Privatmegleren i Oslo som står for salget av hotellet, som de beskriver som «et intimt og elegant hotell av høy standard».

Thumbnail Image: