Thon til Fagernes

Thon Hotels har inngått en franchiseavtale med Pandox om Fagernes Hotell og overtar hotelldriften fra Choice-kjeden.

Publisert Sist oppdatert

Avtalen innebærer at hotellet blir markedsført under Thon Hotels sin profil. Hotellets nye navn blir Thon Hotel Fagernes fra 1.januar 2016.  Hotellet drives av Pandox Operations som er det operative selskapet til Pandox som eier hotellet. Ellen Berntsen er ansatt som ny hotelldirektør og vil tiltre sin nye rolle i forbindelse med tilslutningen til Thon Hotels 1.januar 2016.

– Med Fagernes Hotell som en del av Thon Hotels, styrker kjeden ytterligere sin posisjon i regionen. Hotellet er et optimalt hvilepunkt for våre kunder som beveger seg på strekningen mellom Bergen og Oslo, sier Konserndirektør Hotell & Restaurant Morten Thorvaldsen.

Spennende

– For oss er det svært spennende å komme inn et partnerskap med et etablert merkenavn som Thon Hotels. Vi er overbevist om at samarbeidet vil bidra til å øke kundegrunnlaget vårt. Thon Hotels tilbyr et profesjonelt salgs- og markedsapparat som vi ser frem til å bli en del av, sier Vice President Helge Krogsbøl i Pandox Operations.

Fagernes Hotell drives i dag under navnet Quality Hotel& Resort Fagernes. Det er totalt på 14000 m2 og har 138 rom. Hotellet har også en stor konferanseavdeling, flere store restaurant områder, stort fitness-senter og innendørs svømmebasseng. Hotellet ligger sentralt i Fagernes sentrum.