Thon Hotels er fortsatt størst i Oslo

Publisert Sist oppdatert

 ,Thon Hotel Ullevaal Stadion ligger, som navnet sier, i direkte anknytning til Ullevaal Stadion. Fra hotellet kan man gå tørrskodd over en glassbro til landslagsarenaen. Thon Hotel Ullevaal Stadion vil samarbeide nært med kurs– og konferansesenteret, UBC.

- Som den sportsentusiasten jeg er, så er det ekstra gøy å åpne et hotell på Ullevaal Stadion. – Vi er samarbeidspartner til NFF og Toppserien, så det var naturlig at det ble et Thon-hotell når denne muligheten dukket opp, sier Morten Thorvaldsen, Administrerende direktør i Thon Hotels.

– Det er moro å få være med på åpningen av et spennende hotell som dette og jeg gleder meg til å ønske velkommen til en sporty opplevelse, sier Lars Petter Mathisen, direktør på Thon Hotel Ullevaal Stadion.

FAKTA

  • Thon Hotel Ullevaal Stadion har totalt 144 rom og suiter.
    Alle rommene er innredet i lyse, moderne farger.
  • Hotellet får to restauranter og en bar i 3. etasje. I baren vil det være mulig å se direktesendte fotballkamper.
  • Thon Hotel Ullevaal Stadion samarbeider med Ullevaal Business Class (UBC) som har møte og konferanserom som passer fra 2-700 personer.
  • Hotellet er et Thon City-hotell, som defineres som et sentralt beliggende forretningshotell med god komfort, rettet mot jobbreisende og privatpersoner.

Thumbnail Image: