Thon Hotel Lofoten åpner 26 mars

Publisert Sist oppdatert

Thon Hotel Lofoten er et helt nytt og moderne konferanse- og forretningshotell med 161 rom. Hotellet har 20 møte- og konferanserom med en maks kapasitet på 750 personer. Thon Hotel Lofoten ligger helt ned på kaia i Svolvær med Kulturhuset og Hurtigruta som nærmeste naboer.

- Dette nye og flotte konferansehotellet blir et flaggskip i Thon Hotels, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels. – Det er ikke mange som kan konkurrere med hotellet når det gjelder kapasitet og beliggenhet. Konferanserommet i 10 etasje må vel ha Norges beste panoramautsikt over verdens vakreste øyrike, avslutter han.

- Etter en hektisk byggeperiode, kan vi endelig åpne dørene og ønske gjester velkommen, sier Erik Taraldsen, hotelldirektør Thon Hotel Lofoten.

Fakta om Thon Hotel Lofoten
Thon Hotel Lofoten har 161 moderne rom, de fleste med sjøutsikt. 20 møte- og konferanserom i ulike størrelser med maks kapasitet på 750 personer. Store bankett og selskapsmuligheter.

Hotellets restaurant, Restaurant Bojer, har à la carte meny og uteservering om sommeren.
Fra hotellet går det en glassbro til Hurtigruta, slik at man kan gå tørrskodd fra båten til hotellet og Kulturhuset. Hotellet ligger i direkte tilknytning til det nye kulturhuset. Thon Hotel Svolvær, som skal gjennomgå omfattende oppgradering, blir en integrert del av Thon Hotel Lofoten.

Hotellet blir et Thon Conference-hotell som er spesielt tilrettelagt for kurs og konferanser.

Thumbnail Image: