Sørvestlandet på toppen

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Comfort Hotel Square, Quality Hotel Residence og Clarion Hotel Stavanger ble alle hyllet som årets hotell i sine respektive kjeder da Nordic Choice Hotels oppsummerte fjoråret.  

Det skjedde under Nordic Choice Hotels sin 13. vinterkonferanse i Stockholm den 28. januar. Alle de tre hotellene ligger i Stavanger og Sandnes.

- Det er veldig moro for oss alle sammen å stå her som vinnere. Vi vet at konkurransen er hard. Det finnes mange bra hoteller og fantastiske kolleger, så det å få denne annerkjennelsen betyr veldig mye, sier Laila Neverdahl, hotelldirektør på Clarion Hotel Stavanger, i en pressemelding. 

Siri Dalehaug, hotelldirektør på Comfort Hotel Square  er enig med sin kollega. 

- Vi er svært takknemlige for prisen vi har fått. Denne prisen har alle på hotellet fortjent, og det inspirer til å fortsette det gode arbeidet, sier Siri Dalehaug.

Stavanger og Sandnes er begge byer med mange hotellgjester og solgte rom. 

- Det er et garantistempel til alle som besøker Stavanger og Sandnes. Her vil gjesten få den beste hotellopplevelsen i hele Norden, ler Ivan Vågstøl, hotelldirektør Quality Hotel Residence. 

Dette er 13. gangen Nordic Choice Hotels deler ut priser til de beste hotellene i selskapet. 

- Å vinne årets hotellpris har alltid vært vanskelig. Men med tanke på konkurransen størrelse og kvaliteten på alle 170 hotell, så er å vinne i 2013 en meget imponerende bragd. Vi er stolte av alle våre hoteller, og i dag gratulerer vi spesielt våre hoteller i Sandnes og Stavanger, sier Torgeir Silseth, adm. dir. Nordic Choice Hotels.  

Teaser:

Comfort Hotel Square, Quality Hotel Residence og Clarion Hotel Stavanger ble alle hyllet som årets hotell i sine respektive kjeder da Nordic Choice Hotels oppsummerte fjoråret.  

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Fra venstre; Siri Dalehaug, Ivan Vågstøl og Laila Neverdahl. (Foto: Nordic Choice)