SAS er Nordens beste hotellkjede

Publisert Sist oppdatert

BDRC har i juni og juli 2008 intervjuet 1001 norske, svenske, finske og danske forretningsreisende. Respondentene er bedt om å nevne hvilke hotellkjeder de kjenner best, hvilke hotellkjeder de har benyttet i de siste 12 måneder, hvilken kjede de foretrekker å bruke, samt hvor de helst vil overnatte, hvis de kan velge fritt. Radisson SAS hotellene scorer best i alle kategorier.

- Det er naturligvis en stor tilfredsstillelse for oss at de forretningsreisende foretrekker våre hoteller fremfor konkurrentene. Men enda viktigere er det at tilfredsheten har økt år for år de siste fem årene. Det vitner om at vi makter å forutse gjestenes behov og å oppfylle dem, sier Ole Sorang, nordisk markedsdirektør i The Rezidor Hotel Group.

I løpet av de siste årene har Radisson SAS Hotels &, Resorts som den første hotellkjede i verden innført gratis Wifi internettoppkobling til alle gjester. Et annet initiativ for de forretningsreisende er samarbeidet med Nespresso, som har resultert i espressomaskiner på alle rom i kategorien ”business clas”. Dessuten har lojalitetsprogrammet ”GoldPoints” blitt en stor suksess blant de som reiser mye.

Radisson SAS har ca 210 hoteller i drift og under utvikling i 53 land i Europa, Mellomøsten og Afrika.

Thumbnail Image: