Pernilla Gravenfors ny hotelldirektør på Copperhill Mountain Lodge

Publisert Sist oppdatert

- Vi har lett etter en dyktig og sporty direktør som kan ta vare på det unike med Copperhill Mountain Lodge og samtidig videreutvikle konseptet. Vi er stolte og glade over å ha fått Pernilla Gravenfors med i familien, og vi ser frem mot å jobbe sammen frem mot åpningen, gjennom vinteren og mot nye sesonger. Hun har solid erfaring fra hotell og spa, samt en egen forkjærlighet friluftsaktiviteter - en ekte Copperhill''er! sier Daniel Stenbäck, konserndirketør for Quality Resort og Stand Alone i Choice Hotels Scandinavia.

Choice Hotels Scandinavia kjøpte femstjerners designhotellet Copperhill Mountain Lodge i august og den nye organisasjonen for å drifte Nordens beste skihotell begynner å ta form. Pernilla Gravenfors har flere års erfaring fra resorthotell, hun har blant annet tidligere arbeidet som hotellsjef på Varbergs Hotell Spa og på Loka Brunn Hotell og Spa i Sverige. Hun har en Master of Management fra Macquarie University i Sydney. Pernilla flytter til Åre sammen med hele familien. Der får hun gode muligheter til å fortsette å dyrke sin interesse for triatlon, sykling og ski.

- Det kommer til å bli veldig spennende å jobbe med en så ekslusiv vinterdestinasjon. Copperhill Mountain Lodge er et hotell utover det vanlige og en drøm å få lede og utvikle. Jeg elsker å stå på ski, men jeg ser også frem til å ta ibruk mulighetene som finnes her resten av året, sier Pernilla Gravenfors, kommende hotelldirektør på Copperhill Mountain Lodge.

Copperhill Mountain Lodge ble åpnet i desember 2008 og er medlem av den internasjonale kjeden Design HotelsTM.Hotellet har 112 suiter og rom med totalt 420 senger, samt en konferansekapasitet på 450 personer. Copperhill Mountain Lodge har egen gourmetrestaurant, afterskibar og loungebar, samt en spaavdeling inspirert av samiske tradisjoner. Skitrekket Copperhill Express forbinder hotellet med alpinanlegget i Åre, med totalt 46 heiser og 102 nedfarter.

Thumbnail Image: