Nytt Scandic-hotell i hjertet av København

Publisert Sist oppdatert

1. april 2009 overtar Scandic et av Københavns ekte landemerker, tradisjonsrike hotell Palace ved Rådhuspladsen. Dermed har Tivoli-gjester, forretningsfolk og Strøget-shoppere hele syv forskjellige Scandic å velge mellom i den danske hovedstaden.

Palace hotel i København er et av byens best kjente hoteller. Plassert på Rådhuspladsen, like ved handlegaten Strøget og vis-à-vis Tivoli, ligger det så sentralt som det kan i den danske hovedstaden. Hotellet rommer også restauranten Brasserie on the Square og Palace Bar, to populære vannhull blant så vel hotellgjestene som lokal­,befolkningen.

– Jeg er utrolig glad for at denne handelen er gått igjennom. Selv om Scandic er godt til stede i København allerede, kommer vi til å bli synlige på en helt annen måte nå. Palace er et hotell som alle københavnere har et spesielt forhold til, sier FrankFiskers, født og oppvokst i byen og nå adm. dir. og konsernsjef for Scandic.

Scandic har tegnet en leieavtale med byggeier Fritz Schur. Avtalen gjelder fra og med 1. april 2009, og dermed blir dette kjedens syvende hotell i København. Det nye hotellet er helt i tråd med Scandics ekspansjonsstrategi, som innebærer både fokus på Nord- og Øst-Europa og det å fylle «hvite flekker» på det nordiske Scandic-kartet.

– Vi regner med at Scandic Palace kommer til å trekke til seg både fritids- og forret­,ningsreisende. Københavns dynamiske forretningsliv og store tilbud av shopping og underholdning, sammen med det voksende samarbeidet i Øresundsregionen, skaper et stort behov for overnattings- og konferansemuligheter, sier Frank Fiskers.

Palace ble oppført i 1910 og er modernisert løpende opp gjennom årene. Akkurat nå går hotellet gjennom en omfattende renovering, hvor de 162 rommene bygges ut til 170 og får en solid standardheving. Hvert rom designes individuelt og innredes i mo­,derne skandinavisk stil som passer hotellets profil

Thumbnail Image: