Klart for åpning

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Rica Hell Hotel er bygget ut for sjette gang siden åpningen for 25 år siden. Nå er den nye direktøren klar for ny-åpning.

- Nå gleder vi oss til åpningen av vår nye storsal og stor markering fredag 24. og lørdag 25. august med Åge Steen Nilsen og Vinnie for et yngre publikum, sier Rune Nordstokke (41), den nye direktøren på Rica Hell Hotell , til Stjørdals-Nytt.

Søndag 26. inviterer hotellet til gratis familiedag med Asgeir.

- Det er vårt tilbud for å vise fram salen og mulighetene. Vi er veldig spente på å se hvordan det nye hotellet fungerer. Er ikke folk interessert, får vi bruke hotellet til andre ting. Vi må finne balansen, men det er markedet som bestemmer hva vi skal tilby, sier Nordstokke.

Han mener at Rica Hell Hotel må posisjonere seg enda tydeligere:

- Hvem er vi? Hvorfor skal kunden velge oss? Hotellets store kapital er mange flinke folk med god erfaring. Denne utbyggingen er den 6. siden hotellet åpnet for 25 år siden. Det betyr at de ansatte er vant med nye utfordringer og nye arenaer, sier han til avisen. 

Nordstokke mener Gardermoen er en skarp konkurrent i et stort marked. Samtidig ønsker han at hotellet skal være en arena for folk i omegn når noe skal feires.

- Samtidig er vårt hovedmål å trekke tilreisende. Her ligger en viktig vertskapsbit. Rica Hell Hotell er med og setter Stjørdal på kartet, et hus som er innkjørt med mange kunder. Nå får vi et nytt hotell med en ny sal. Det betyr nye kundegrupper og nye bruksmuligheter. Vi må tenke nytt og være oppfinnsomme. Når du jobber med mennesker, er det primærbehov som skal dekkes, sier Nordstokke.

Etter å ha jobbet ved en rekke ulike hoteller i inn- og utland, har Nordstokke de siste par årene jobbet på Skifer Hotel på Oppdal. Han overtok stillingen på Rica Hell Hotell den 1. august. Belegg og omsetning per rom er viktige parametere i hotelldriften. Samtidig handler det om å dekke menneskers primærbehov; de skal spise godt, sove godt, bli ivaretatt og ikke minst bli sett, mener Nordstokke.

- Utfordringen er større jo større hotellet blir. Nå er Rica Hell Hotell i ferd med å bli enda større. Det betyr at det er enda viktigere å se gjesten blant gjestene. De er en tøff utfordring. Rica Hell Hotell er flink på gjesteopplevelser. Vi må bli enda litt flinkere når vi bli enda større, sier Nordstokke som understreker at hotellet er en stor bedrift i Stjørdal.

Teaser:

Rica Hell Hotel er bygget ut for sjette gang siden åpningen for 25 år siden. Nå er den nye direktøren klar for ny-åpning.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Rune Nordstokke. (Foto: Rica)