Hotellferie med helsefokus

Publisert Sist oppdatert

- Identitet skal bygges på friskvern, helse og mental utvikling, forteller hotellets administrerende direktør, Kjetil Vassdal.
- Dette skal skje gjennom bedre trenings- og velværetilbud, naturopplevelser og aktiviteter tilpasset alle aldersgrupper. I tillegg skal vi fortsette å tilby den gode maten og drikken vi alltid har hatt.

Bredt helsetilbud
Sammen med treningssenteret Aktiviteket vil gjestene nå få anledning til å prøve seg på blant annet dans, aerobic, spinning og yoga, etterfulgt av massasje, akupunktur eller andre avspenningsteknikker.
- Senteret har et fagteam med treningsveiledere, fysioterapeuter, kiropraktorer, friskevernsrådgivere og kostholdsveiledere, sier Vassdal.
Han mener velværesamarbeidet ligger helt i tiden med dagens fokus på en sunnere og mer aktiv livsstil.

Satser utendørs
Fagernes har også naturopplevelser like ved døråpningen. Vassdal forteller at selve hotellet allerede fungerer som en slags hovedbase for aktiviteter i Jotunheimen.
- Vi har et flott alpinsenter like ved, og for dem som foretrekker langrenn er mulighetene mange. Nå som det blir sommer kan området også by på gode sykkelløyper og fiskemuligheter. Utendørsaktiviteter har alltid vært viktig for gjestene våre, avslutter han.

Thumbnail Image: