Estatia Resort Hotels utvider med nytt resort i Trysil

Publisert Sist oppdatert
Pontus Åkesson tiltrer stillingen som hotelldirektør 1. oktober 2008. Han får det overordnede ansvaret for driften av Estatias sparesort på Trysil. Det er ingen tilfeldighet at den erfarne hotell- og reiselivslederen valgte å forlate Stockholms urbane livsstil til fordel for landlige omgivelser i Trysil. Åkessons kone er født og oppvokst i Trysil og Åkesson har derfor god kjennskap til Trysil-området. Paret ser frem til å flytte til Trysil sammen med sine to små barn.

- Trysil er et harmonisk sted med trivelige mennesker og fantastisk natur. Når jeg i tillegg har hatt lyst på en slik stilling helt siden jeg gikk på Hotellhøyskolen i Stavanger, må jeg konstantere at dette er drømmejobben. Jeg ser frem til være med på å bringe et nytt konsept til Trysil, og gleder meg til å bryne meg på utfordringer og muligheter sammen med resten av teamet, sier Åkesson.

Høyt motivert for konseptutvikling, resortdrift og skikjøring
Åkesson er født og oppvokst i Sverige med utdannelse fra Norsk Hotellhøyskole i Stavanger og Skandinaviska Lederhögskolan. Han kommer direkte fra stillingen som administrerende direktør i flykateringfirmaet Klarago. Fra tidligere har han omfattende arbeidserfaring fra hotelldrift, blant annet i First Hotels.
- Pontus har en iver og iherdighet som kombinert med hans personlige lederstil gjør han spesiell. Vi er inne i en periode med sterk vekst og er veldig fornøyde med å ha fått han om bord slik at han kan være med på å forsterke og utvikle vår unike profil sammen med de andre direktørene, sier driftsdirektør Espen Karlsen Urfjell.

Helårsresort som bryter med vante forestillinger
Estatias storsatsting oppføres på en fantastisk tomt i Fageråsen i Trysil. Helårsresortet representerer en ny tidsregning i Trysil og bryter med alle vante forestillinger om hotellliv. Her kjøper man ikke bare en ferdig møblert leilighet, men en livsstilspakke som inneholder alle de fasiliteter man forventer av et moderne spahotell.

Resortets luksuriøse leiligheter er designet for komfort og hotellet byr på moderne spa- og treningsfasiliteter. Restauranten vil tilby en spennende og variert meny i tråd med hotellets livsstilspakke. Her får man det beste fra det å eie en leilighet og det å bo på et moderne spahotell.

Anlegget på Trysil skal driftes etter franchiseavtale med ChoiceHotels Scandinavia og vil inneholde 194 leiligheter og 319 hotellrom. Driften baseres på salg av enhetene og tilbakeleie når eierne selv ikke benytter dem. Utleien styres av hotellet og gir eierne en hyggelig andel av losjiinntektene hvert år.

Thumbnail Image: