Dette blir et Thon-hotell

Thon Hotels har inngått en franchiseavtale med PANDOX om å ta over Quality Hotel og Resort Kristiansand.

Publisert Sist oppdatert

Hotellet er et fullservicehotell med 210 rom og stor konferanseavdeling beliggende rett ved Kristiansand Dyrepark. Avtalen innebærer at hotellet blir markedsført som Thon Hotels fra 28. mai 2016. Nå drives hotellet drives av Pandox Operations som er det operative selskapet til Pandox, som eier hotellet.

– Med et stort konferansehotell på Sørlandet, styrker kjeden ytterligere sin posisjon i regionen. Hotellet er i tillegg optimalt for barnefamilier som skal besøke Kristiansand Dyrepark med både utendørs svømmebasseng og aktivitetspark, sier konserndirektør Hotell & Restaurant Morten Thorvaldsen, i Thon Hotels.

Flere samarbeid

– For oss er det svært spennende å komme inn i et nytt partnerskap med Thon Hotels. Etter samarbeidet om Thon Hotel Fagernes er vi overbevist om at dette vil bidra til å øke kundegrunnlaget vårt. Thon Hotels tilbyr et profesjonelt salgs- og markedsapparat som vi ser frem til å bli en del av også i Kristiansand, sier Vice President Helge Krogsbøl i Pandox Operations.

Store

Pandox hotellportefølje teller 121 hoteller med ca 25.000 rom i åtte land. Pandox sin virksomhet omfatter utleie av hoteller med lange leiekontrakter med kjente nasjonale og internasjonale leietagere og egen operatør virksomhet i egne hoteller. Pandox ble grunnlagt i 1995 og selskapets B-aksjer er siden 18. juni 2015 notert på Nasdaq Stockholm.