Choice valgte bemanningsintraprenør

Denne uken signerte Nordic Choice Hotels en avtale med bemanningsintraprenøren Norwegian Work. Avtalen omfatter innleie av servitører og bartendere på 85 Choice-hoteller i Norge og har en varighet på to år.

Publisert Sist oppdatert

– For oss er det en enorm anerkjennelse å få lov til å levere til Nordic Choice Hotels. Vi har jobbet beinhardt med å holde et høyt kvalitetsnivå i et marked preget av sterk konkurranse. Denne avtalen bekrefter at vi har lykkes med det. Slik jeg ser det er kjeden drevet av folk med samme verdier som oss: Jobb hardt og aldri gi deg, sier gründer i Norwegian Work, Ashkan Mazari.

Rask vekst

Norwegian Work er Amesto Top Temps intraprenørprosjekt. Selskapet består av Bashar Shakoura, Ashkan Mazari og Aiman Shaqura. I tillegg er Arne Hjeltnes inne på eiersiden med 6 prosent av aksjene.

Gutta har jobbet hardt og har i løpet av få år bygget en omsetning på over 18,6 millioner NOK.

Etter fullført studie som økonom i 2009, startet Bashar bemanningsselskapet Smartere bemanning, som han drev alene frem til 2012. I 2012 omsatte selskapet for 12 millioner NOK. Våren 2012 opprettet Bashar, Ashkan og Aiman Norwegian Work og fusjonerte selskapet inn med Smartere bemanning.

Solgte julestrømper

Bashar, Ashkan og Aiman kom til Norge på 1990-tallet. Ashkan er opprinnelig fra Iran, mens Bashar og Aiman er fra Palestina. Ashkan begynte sin selgerkarriere som åtteåring, med å selge julestrømper på dørene til naboene på Toten. Han kunne ikke ett ord norsk, men solgte julesokker i bøtter og spann. Siden har det gått i alt fra jordbærplukking, løkhøsting, butikk og eiendom, og ni år i rekrutteringsbransjen, før Norwegian Work ble etablert.

I 2015 kom Amesto Top Temp inn på eiersiden. Norwegian Work-trioen ønsket å finne en partner som kunne bidra til få selskapet opp på neste nivå.

– Vi er alltid på jakt etter ildsjeler med et godt produkt. Vi har en egen intraprenørsatsning i Amesto og bruker denne typen samarbeid til å innovere konsernet. Norwegian Work er en sterk aktør innen Hospitality, mens Top Temp og Hamilton People har sin styrke i andre deler av markedet. Derfor er dette et strategisk godt samarbeid for begge parter, sier CEO, Arild Spandow i Amesto.

I dag opererer Norwegian Work som en intraprenøraktør under Amesto Top Temp-konsernet.