Nye toner fra Comfort Hotels

I morgen åpner Choice-kjedens nyeste tilskudd på hotellstammen, Comfort Hotel Karl Johan. Det forventes friske toner, sløye beats og heftige rytmer, for sjelden har et norsk hotell har et sterkere fokus på musikk.

Publisert Sist oppdatert

Comfort Hotel Karl Johan og musikkollektivet Need Music har nemlig gått sammen om å bygge og drifte Nordens første hotell-musikkstudio midt i Norges paradegate, Karl Johan.

I morgen "soft-åpner" Choice-kjedens nyeste tilskudd på hotellstammen, mens den offisielle og sannsynligvis spektakulære åpningsfesten, er satt til 12. mai.

–  Dette hotellet er bygget til ære for kultur og musikk. Derfor er det svært gledelig at vi nå har fått på plass Nordens første inhouse hotell-musikkstudio og et fremoverlent musikksamarbeid med Need Music. Vi gleder oss til å ta imot alle kreative sjeler og se hvilke hits hotellet kan bli fødestue for, sier Robert Holan, hotelldirektør på Comfort Hotel Karl Johan.

Hovedkvarter

Musikkstudioet er et samarbeid med musikkollektivet Need Music, bestående av dj’s, musikere, vokalister og musikkprodusenter. Med bakgrunn fra jazz, klassisk, pop og EDM - leverer Need Music aktuelle og tidsriktige liveshow med et kontinentalt uttrykk. Musikkstudioet vil fungere som hovedkvarteret til Need Music, og samtidig være et verktøy for prosjekter de to partene planlegger fremover.

– Det er spennende å samarbeide med en stor aktør som Comfort, og det har vært inspirerende å være med på å skape profilen til et helt nytt hotell i hjertet av Oslo. Vi gleder oss veldig til overtakelsen, og vi kunne ikke fått bedre rammer for vårt nye studio enn i et nytt og amazing hotell midt på Karl Johan, sier Andreas S. Haldorsen, også kjent som DJ Pistolpuma, i Need Music.

Studiorom

I tillegg til fullt musikkstudio, får hotellet to studiorom skapt i samarbeid med Need Music. I disse rommene, som ellers er fullt utstyrte hotellrom, får artister og gjester mulighet til å koble seg på med egen datamaskin og spille inn musikk, liggende i hotellsenga. Studiorommene innredes i samarbeid med Warner Music Norge, med klenodier fra internasjonal og norsk musikkhistorie.

– Det er fantastisk kult at Oslo får et hotell med innspillingsfasiliteter inhouse. Vi vet at mange besøkende vil sette pris på å bo et sted hvor det er tilrettelagt for kreativitet og produksjon rett utenfor soverommet. Kjærlighet til musikk og kultur er helt i tråd med Warner Musics verdier, så det var ingen tvil om at vi ville støtte prosjektet, sier Guttorm Raa, General Manager Warner Music Norge.

Powered by Labrador CMS