– Eventyret har startet

Petter Stordalen var tett på den syvende himmel da han og Nordic Choice åpnet Clarion Hotel Helsinki.

Publisert Sist oppdatert

78 meter over bakken, i frisk vind og 10 minusgrader danset Petter Stordalen på fasaden til det nyåpnede hotellet Clarion Hotel Helsinki.

– Det siste jeg gjorde før stuntet var å prate med mine barn. Jeg har trent i tre dager og selvsagt var sikkerheten på topp. Likevel er det godt med en peptalk fra de nærmeste når høydeskrekken skal utfordres, sier Petter Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels.

Stordalen utførte stuntet sammen med den amerikanske dansegruppen BANDALOOP som er kjent for sine utfordrende dansenummer i blant annet i byer som Japan, USA, Kina og Mexico. Stuntet var utviklet spesielt for Stordalen, og anledningen var åpningen av de to hotellene Clarion Hotel Helsinki og Clarion Hotel Helsinki Airport. Begge hotellene markerer starten på Nordic Choice Hotels finske satsning, og står for til sammen 683 nye rom og konferansekapasitet for ca 1500 personer.

Endelig et nordisk selskap

– Endelig kan vi med rette kalle oss et nordisk selskap. Med to nye førsteklasses Clarion hoteller på plass i Helsinki, åpner vi opp for et helt nytt og spennende marked med uante muligheter. Dette er et nytt eventyr som starter i dag, og det feirer vi med å danse på fasaden, sier Stordalen.

Levende møteplasser

Clarion Hotel Helsinki består av et eldre bygg og to nybygde tårn. I 16 etasje finner du cocktailbar med utsikt over hele byen. I tillegg får hotellet sauna og basseng bygget en meter ut over kanten, og med utsikt 78 meter rett ned. I tillegg åpner Clarion Hotel Helsinki Airport i umiddelbar nærhet av flyplassen. Begge hotellene skal bli levende møteplasser med blant annet Marcus Samuelssons restaurantkonsept Kitchen & Table, kunst, design og utsøkt interiør.

– Stadig flere får øynene opp for den finske hovedstaden, og Nordic Choice Hotels har lenge hatt en ambisjon om å etablere oss her. I sommer åpnet vi hotellperlen F6 i Helsinki sentrum, og i dag feirer vi to nye store konferansehoteller. Det er ingen spøk å etablere en ny merkevare i et nytt marked, og det attpåtil på samme dag. Men mottakelsen har vært over all forventning og vi ser virkelig frem til fortsettelsen, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Powered by Labrador CMS