Helene er årets unge leder

Helene Hallre (29) fra Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo stakk av med den gjeve prisen.

Publisert Sist oppdatert

Helene Hallre, mat- og drikkeansvarlig (Food & Drinks Manager) ved Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo, ble tildelt prisen «Årets unge leder» under reisebransjens egen kåring av unge talenter. Nå hylles hun av sjefen sin, Tarje Hellebust.

– Helene er uten tvil et talent med sitt glødende engasjement. Hun har gått gradene på Oslo Plaza, og underveis uttrykt en ydmyk tilnærming til nye krevende utfordringer og roller. Dette er fullt fortjent, og vi er stolte på hennes vegne, sier administrerende direktør Tarje Hellebust ved Radisson Blu Plaza Hotel.

Som F&D Manager har Hallre ansvaret for totalt 45 ansatte og alle serveringssteder på Oslo Plaza; to restauranter, tre barer, alle bankett- og konferanseaktiviteter.

29-åringen har blant annet gjennomført en omstrukturering og konseptendring av 34 Restaurant & SkyBar på toppen av Oslo Plaza Hotel. Etter endringene i 34 Restaurant, har restauranten på et halvt år klatret 45 plasser på listen over restauranter i Oslo.

Stolt

– Jeg er stolt over å bli tildelt denne prisen, og det er en stor inspirasjon for både meg selv, men også andre unge ledere i bransjen at vi blir lagt merke til. Ved Radisson Blu Plaza Hotel har jeg blitt hørt, og fått både krevende utfordringer og roller, og dette har gjort at jeg har fått utviklet meg og vært en bidragsyter til fellesskapet, sier Helene Hallre.  

Helene Hallre fra Nordstrand i Oslo, har Master Certificate i International Management fra Hawaii Pacific University. Hun startet sin karriere i 2005 på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. Etter tre år på Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger, kom hun tilbake til Oslo, og har siden 2010 jobbet på Radisson Blu Plaza Hotel.

Ung

– I ung alder har Helene allerede oppnådd mye, og er en ressursperson i organisasjonen også utenfor sitt eget hotell. Å løfte frem og utvikle kvinnelige talenter er nøkkelen til vår fortsatte suksess. Flere kvinner betyr mer kompetanse, mer inspirasjon og flere innfallsvinkler. Og dette er Helene et levende eksempel på, sier Tarje Hellebust.

Rezidor Hotel Group har satt kvinnelige toppledere i fokus og jobber målrettet for å være en pådriver for endringer i hele bransjen. Blant annet igangsatte Rezidor i juni i år det interne endringsprogrammet «Women in Leadership».

«Årets Unge Hotelièr» og «Årets Unge Leder i Reisebransjen» arrangeres av HSMAI, i samarbeid med HRR og andre partnere fra reiselivsbransjen.

Prisene deles ut årlig, og blir tildelt unge ledere som har utmerket seg spesielt det siste året, enten ved eksepsjonelt gode resultater i sin jobb, eller som har vært spesielt nytenkende i sin virksomhet og lederrolle.

Powered by Labrador CMS