500 på jobbaudition i Oslo

10 prosent av dem kan få jobb i Clarion Hotels.

Publisert Sist oppdatert

Håpefulle jobbsøkere møtte tirsdag i forrige uke opp på jobbauditon ved Clarion Hotel Royal Christiania.  Hotellkjedens mål er å ansette 50 nye servicetalenter, heter det i en pressemelding.

Talentjakten er en del av Clarion Hotels’t rekrutteringsprogram. Søkere i alle aldre fra både inn- og utland inviteres til å delta i en utradisjonell søknadsprosess, hvor deltakerne selv kan velge mellom en live-audition, et skype-intervju eller en video-audition. Velger man sistnevnte, blir jobbsøkeren bedt om å spille inn en tominutters video som fungerer som jobbsøknaden.

Talentjakten består av fem steg. Det første er en audition, der hver deltaker har to minutter til å presentere seg selv. Neste steg er workshops med en gruppe deltakere. Deretter følger det tradisjonelle dybdeintervjuet, og til sist referansesjekk og ansettelse. Det er resultatene fra hele prosessen, samt deltakerens CV og søknad, som til slutt avgjør hvem som får jobben. De nyansatte vil da delta i Clarions eget talentutviklingsprogram «Passion at Clarion».

- Talentjakten svarer på noen av utfordringene ved tradisjonell rekruttering. I dag blir mange spennende kandidater silt ut tidlig i prosessen på grunn av tilfeldigheter. I Talentjakten får alle søkere like vilkår, sier konserndirektør Katalin Paldeak i Clarion Hotels.

Talentjakten har tidligere vært arrangert i både Stavanger, Trondheim og Tromsø, samt ulike byer i Sverige. Den utradisjonelle rekrutteringsprosessen arrangeres i tett samarbeid med NAV, som også er tilstede under prosessen for å svare på spørsmål rundt arbeidssøkerprosessen samt hjelpe deltakerne som ikke blir ansatt videre i jobbsøkerprosessen

 

 

Powered by Labrador CMS