Oslo-nyhet fra Best Western

Etter måneder med ombygning og oppgradering har Best Western Plus City Hotel åpnet dørene. Nå fremstår hotellet som et tidsriktig hotell midt i Oslo sentrum.

Publisert

Hotellet, tidligere kjent som My City Home, har totalt 50 rom og studioleiligheter med de fasiliteter dagens reisende ønsker seg. Det er også et romslig og trendy lobbyområde som inviterer til sosialt samvær. I underetasjen finner vi restauranten Sans Restaurant & Cocktailbar med alle rettigheter, og i lobbyområdet har kaffebaren Sans Deli allerede blitt veldig populær.

Best Western Plus City Hotel ligger i en klassisk bygård fra 1858 i Kvadraturen, vegg-i-vegg med Høyskolen Kristiania, få meter fra Karl Johans gate og det meste av Oslos severdigheter.

– Vi har ventet på denne dagen, sier Hege Ramm, Country Manager for Best Western Hotels & Resorts i Norge. – Det er veldig stas å få et Best Western Plus hotell midt i Oslo sentrum. Her vil gjestene nyte godt av hotellets moderne fasiliteter og et høyt servicenivå, og beliggenheten midt i sentrum av byen vil tiltrekke seg mange av våre internasjonale og nasjonale gjester.

– Likte konseptet

– Vi valgte Best Western som samarbeidspartner fordi vi vil inngå samarbeid med en kjede som har god branding over hele verden, samt at vi likte konseptet til Best Western Plus, sier Imran Amin, daglig leder for Best Western Plus City Hotel. – Vi har allerede mange stamgjester, og med lojalitetsprogrammet Best Western Rewards vil vi knytte disse og mange nye stamgjester tettere til oss.

Den sentrale beliggenheten til gir nærhet til det meste av det man måtte ønske av kultur, uteliv, shopping og forretningsliv, og det er kun fem minutters gange til fjorden.

Powered by Labrador CMS