TOK FØRSTEPLASSEN: Thon Hotel Rosenkrantz Oslo ble kåret til kundenes favoritt - basert på 60.000 vurderinger.

Her er topp 10 listen over reisebyråkunders favoritthoteller i Norge

Berg-Hansen Reisebureau har spurt sine kunder om hvilke hoteller de liker best. Thon Hotels har størst grunn til juble over svarene.

Publisert

Hotellkjeden Thon Hotels inntar både første- og andreplassen, og har fem av sine hoteller på topp 10 listen over reisebyråkunders favoritthoteller i Norge.

Det er Berg-Hansen Reisebureau som har spurt sine kunder om hvilke hoteller de liker best. Mer enn 60.000 hotellvurderinger ligger bak topp 10-listen.

Helt øverst på listen ligger Thon Hotel Rosenkrantz Oslo.

– Jeg er ydmyk fordi det er så mange sterke kandidater på denne listen, og stolt fordi de ansatte på Rosenkrantz brenner for å yte service og leverer kvalitet i alle ledd til våre gjester. Vi har ligget på førsteplass på TripAdvisor i to år nå og vi kom på andreplass i Norges beste frokost-konkurranse i 2016. Og nå kårer kundene til Berg-Hansen oss til deres favoritthotell - det er gøy, sier hotelldirektør hos Thon Rosenkrantz, Lars Petter Mathisen.

Her er årets topp 10 liste:

3. PLASS: Farris Bad gjør det godt i kåringen.

1: Thon Hotel Rosenkrantz Oslo
2: Thon Hotel Lofoten
3: Farris Bad
4: Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
5: The Thief
6: Clarion Collection Hotel Helma
7: Thon Hotel Fosnavåg
8: Thon Hotel Kautokeino
9: Hotel Continental
10: Scandic Nidelven

DARK DOG: Noe overraskende kom Clarion Collection Hotel Helma på 6. plass. For ordens skyld: Det ligger i Mo i Rana.

Gøy på landet

Flere av hotellene kunden til berg-Hansen fremhever, ligger milevis fra storbyer. Både Mo i Rana, Kautokeino og Fosnavåg er for eksempel på listen.

Andreplassen går til Thon Hotel Lofoten i Svolvær.

– Jeg er kjempestolt og beæret over å havne på en liste som gjestene velger selv og ikke bransjen. Berg-Hansen har mange forretningskunder, og vi har jobbet hardt og målrettet mot kurs- og konferansemarkedet i mange år. Vårt hotell ligger i en by med 4000 innbyggere, men vi har klart å skape noe unikt utenfor storbyen, sier hotelldirektør hos Thon Hotel Lofoten, Erik Taraldsen.

Hovedsaklig forretning

– Våre kunder er primært forretningsreisende. I tillegg har vi også en god vekst i privatreisemarkedet. Denne kåringen er basert på evalueringer av våre kunder om deres vurdering av hotellopphold bestilt gjennom Berg-Hansen. Samlet har det kommet inn over 60.000 hotellvurderinger i 2016, sier June Aronsen Jakola som er Hotell & Ferie-leder hos Berg-Hansen.

Berg-Hansen Reisebureau er et reisebyrå i Norge med 450 ansatte. Firmaet ble startet opp i 1875 og eies i dag av Aircontactgruppen AS. 

Powered by Labrador CMS