SKAL SELGE: Aleksander Ragnem er ny nordisk salgsdirektør i Belvar.

Belvar ansetter nordisk salgsdirektør

Aleksander Ragnem er ansatt som nordisk salgsdirektør i Belvar. Det betyr at han får salgsansvaret for alle First-hotellene, samt Moxy Oslo X.

Publisert


For et år siden ble selskapene Tribe Hotels og First Hotels fusjonert inn i hotelloperatøren Belvar. Arbeidet med å optimalisere organisasjonen pågår for fullt, og nå er Aleksander Ragnem hentet inn for å lede salget i de nordiske landene.

– Det er fantastisk å komme inn i en fremoverlent organisasjon med store ambisjoner. Belvar har vært og er i en formidabel vekst, og det er essensielt å utvikle salgsavdelingen gjennom god kommunikasjon, tydelige tilbakemeldinger og klare forventninger. Da sikrer vi at alle har de riktige prioriteringene og går mot det samme målet, sier Ragnem.

Tidligere i år ble Karsten Møgster ansatt som ny salgsleder for Vestlandshotellene til selskapet, mens Peter Mikkelsen ble ansatt for å lede salget til Belvars danske hotell. Begge to vil rapportere direkte til Ragnem.

Må være tydeligere

Hotellbransjen har gått gjennom en betydelig endring de siste årene, ikke minst på distribusjonssiden. Dette medfører økt fokus på salg gjennom egne kanaler – og særlig mot bedriftsmarkedet:

– Vi må sikre en god balanse mellom OTA-ene og eget salg. Det er viktig at vi er tydelige med bedriftskunder at deres foretrukne booking-kanal er våre sider og tydeliggjøre fordelene dette medfører for kunden, sier Ragnem. 

Belvar ønsker en videre vekst i de nordiske landene og dette setter krav til både organisasjonen og strategiarbeidet.

– For å nå våre ambisiøse mål må vi legge en offensiv salgsstrategi, samt ta markedsandeler gjennom gode salgsprosesser. Dessuten må vi samle og engasjere alle kollegaer; det er nemlig en fantastisk energi som forløses når alle arbeider mot et felles mål, sier Ragnem.

Innovativ

Anne Laeremans, europeisk salgsdirektør i Belvar, mener Ragnem har alle forutsetningene for å lykkes i hotellbransjen.

– Aleksander har stor kunnskap om salg og ledelse. Han er innovativ når det kommer til salgsprosesser og utvikling av salgsteamene. Dette vil vi dra stor nytte av i tiden som kommer, og jeg er svært fornøyd med å ønske Aleksander velkommen til Belvar.

Powered by Labrador CMS