I sommer åpnet Ørjan Johannessen boutiquehotell med 20 rom og suiter. 1. november åpnet restauranten Mirabelle i hotellets tredje etasje.

– Jeg gleder meg til å starte en ny kulinarisk reise med høye ambisjoner

Nå har Ørjan Johannessen åpnet restaurant. 

I sommer åpnet  Bocuse d`Or vinneren fra 2015 botutiquehotellet  Beckerwyc House i Bekkjarvik, Austevoll med 20 rom og suiter. 

Nå  presenterer Johannessen med team Island Gastronom Restauranten Mirabelle i hotellets tredje etasje, med spektakulær utsikt over Bekkjarvik Havn og omkringliggende fjorder og fjelltopper, heter det i en pressmelding fra Bekkjarvik Gjestgiveri Hotel & Suites.

Med seg på laget i rollen som leder har Ørjan fått sin kone Cecilie Johannessen. Cecilie, som blant annet er utdannet sommelier, har hatt en sentral rolle i etableringen av team, visuelt utrykk, servicestandard og konsept. 

– Jeg gleder meg til å starte en ny kulinarisk reise med høye ambisjoner..8 år er gått siden seieren i Bocuse d`Or 2015. Dedikasjonen og følelsene rundt presisjon og smak er et savn som jeg har kjent på, som nå kan realiseres gjennom vår nye restaurant Mirabelle. Sammen med mitt team av kokker og servitører setter jeg til enhver tid sammen en smaksmeny som først og fremst gjenspeiler Bekkjarvik i Austevoll og øyene rundt oss, samtidig som vi henter og inspirasjon fra fjernt og nært. Det handler om konstant bevegelse for å kreere den uforglemmelige mat- og drikke opplevelsen for deg som vår gjest. Vi vil jobbe hardt hver dag for å skape unike matopplevelser for våre gjester gjennom en nøye planlagt service og meny. Mirabelle er mitt gastronomiske hjertebarn, uttaler Johannessen. 

På menyen fins råvarer som kamskjell og hummer, hjort og krabbe - alt fanget på øyen eller i sjøen utenfor. Rettene er tilberedt med respekt for historien, og omtanke for fremtiden. 

Hele smaksmenyen rundes av med «Mimmis Kaffebord» som hinter tilbake til den klassiske, vestlandske 4-kaffen. 

– Med Mirabelle ønsker vi å begeistre våre gjester med enestående smaksopplevelser. Vi er svært stolte av å skape dette førsteklasses tilbudet utenfor storbyen. Den naturen og roen vi har her ser vi at både nordmenn og internasjonale gjester setter pris på. Tilknytningen til Beckerwyc House eller våre historiske hus i Gjestgiveriet betyr at vi har et komplett tilbud som bidrar til å bygge destinasjonen, sier daglig leder Rønnaug Nymark.

Powered by Labrador CMS