GIR GASS: Adm. direktør i Beitostølen Resort, Atle Hovi, ligger ikke på latsiden. Nå håper han at flere tusen bilentusiaster tar turen til fjell i mai neste år.

Inviterer bilentusiaster til fjells

Helgen 24.-26 mai lanseres «Kick start 2024» på Beitostølen.

Arrangementet over tre dager med fokus på bilen, MC, kjøreopplevelser, trygg kjøring og nullvisjonen vedtatt av Stortinget. 

– Målet er å skape en helg hvor vi som er interessert i bil, motorsykkel, kjøreopplevelse og nullvisjon har et første spennende møtepunkt etter en lang vinter, sier Atle Hovi, som er adm. direktør på Beitostølen Resort, i en pressemelding.  

– Derfor passet det perfekt å lansere planene om «Kick start 2024» nå i forbindelse med at Oslo Motorshow går av stabelen i regi av Nova Spektrum på Lillestrøm i helgen. Her deltar ca. 180 utstillere, mer enn 1.000 kjøretøy er utstilt og det er mål å slå fjorårets rekordbesøk på 53.023 bil- og MC-interesserte, legger han til. 

– Vi gleder oss stort til at dette nye arrangementet skal være med å sette Beitostølen og Øystre Slidre på kartet. Foredrag om kjøreopplevelser og viktigheten av nullvisjon ved inngangen til sommerferien vil få en sentral plass. Det er viktig for å bidra med et viktig budskap om i fellesskap å få ned ulykkestallene i Norge. Øystre Slidre har 3.300 innbyggere og jeg forventer at vi sikkert vil få like mange besøkende med biler og MC-er denne helgen, sier Bjarne Budal (Ap) som er ordfører i Øystre Slidre. 

I forbindelse med utstillingen som planlegges i sentrum av Beitostølen vil det bli fokus på kunst, bil og MC, forteller Atle Hovi. En av de vi har invitert er blant andre Henning Dyrkolbotn, som trolig er landets fremste bil- og motorsykkel-kunstner. Til daglig er han forvaltningsleder ved KODE-museene i Bergen, som betyr at han vedlikeholder eiendommene etter Ole Bull, Edvard Grieg og Harald Sæverud.

Powered by Labrador CMS