De to Radisson Blu hotellene i Trondheim, blant annet Radisson Blu Royal Garden Hotel, har fått ny direktør.
De to Radisson Blu hotellene i Trondheim, blant annet Radisson Blu Royal Garden Hotel, har fått ny direktør.

Ny sjef for Radisson Blu i Trondheim

Tone Hansen er ny hotelldirektør for de to Radisson Blu hotellene i Trondheim; Radisson Blu Royal Garden Hotel & Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport.

Tone Hansen "vender hjem" til Royal Garden i Trondheim hvor hun startet sin hotellkarriere som resepsjonist. Nå som direktør.


Hansen er en svært erfaren leder og har bred erfaring både fra hotellindustrien, bank/finans og andre bransjer. Nå er hun tilbake ved hotellet hvor hun startet sin hotellkarriere for 28 år siden, som resepsjonist ved Royal Garden hotell.

– Det er veldig moro å «komme hjem» til der jeg startet min karriere i hotellbransjen. Hotellet har en fantastisk historie, som jeg gleder meg til å være med og utvikle fremover. Hotellet har også en helt spesiell plass i mitt hjerte og det skal bli fantastisk gøy å jobbe sammen med teamene for å skape gode opplevelser for våre gjester», sier Tone Hansen, hotelldirektør ved Radisson Blu Royal Garden Hotel & Radisson Blu Airport Hotel Trondheim.

Stolt sjef

– Vi er stolte av å få Tone tilbake til hotellnæringen og til våre to hoteller i byen. Med hennes brede erfaring og kunnskap, er vi sikre på at hun og teamene vil fortsette å gi gjestene de aller beste opplevelsene, sier Ronald Smithjes, Regional Director for Radisson Hotel Group i Norge. 

Den nye direktøren har bred ledelseserfaring og kommer nå sist fra stillingen som Senior HR Manager Nordics for et internasjonalt teknologiselskap. Hun har tidligere hatt flere ulike lederstillinger utenfor hotellbransjen, i tillegg til flere hotellsjef og hotelldirektørstillinger.

Til toppen