Nordic Choice med verdensrekord

Det har lenge vært et ønske fra hotellgjester å kunne bruke mobiltelefonen som nøkkel, men en rekke utfordringer har stått i veien for løsningen. Men 19. januar kunne 2000 fornøyde gjester ta i bruk mobilnøkler på Nordic Choice Hotel-hoteller - dermed satte de verdensrekord.

Publisert

Aldri før har flere gjester sjekket inn og låst opp hotelldøra med mobiltelefonen på én dag enn under Nordic Choice Hotels årlige internarrangement «Vinterkonferansen» i Stockholm. Fredag 19. januar brukte 2000 deltakere Nordic Choice Hotels sin app til å sjekke inn og som nøkkel.

– Dette er et teknologisk kjempesprang for hotellbransjen. Vi, og mange andre, har prøvd oss på mobile nøkler før, men da var hverken gjestene, teknologien eller vi klare. Dette er bare et første av mange skritt vi skal ta for å utnytte teknologi til å ta gjesteopplevelsen i vår bransje til et nytt nivå. Nå gleder vi oss stort til å rulle ut flere nyvinninger i året som kommer, sier Lisa Farrar, Chief Digital Officer i Nordic Choice Hotels.

Nordic Choice Hotels sin app har blitt lastet ned av over 140 000 hotellgjester, og er i dag den hotellappen i Norden med flest brukere og mest funksjonalitet. Blant disse er innsjekk, chat, rombooking, digitale aviser, oversikt over kundeklubbpoeng, og i løpet av 2018 skal altså de fleste hotellene på de største destinasjonene ta i bruk mobile nøkler.

Sånn fungerer det!

Teknologi som verktøy

Med mobile nøkler og innsjekk vil hotellene kunne bruke mer tid på gjesten. Samtidig får de bedre tid til å hjelpe alle som vil sjekke inn personlig, og man kutter ned på kø i presstider. Resepsjonisten kan se opp fra skjermen, fortelle om hva som skjer på destinasjonen, reservere bord på restauranter, servere en kopp kaffe og ellers bry seg om og ta vare på gjestene.

– Det er viktig å huske på at teknologien er et verktøy. Resepsjonen har kanskje aldri vært mindre viktig for å kunne sjekke inn, men aldri har menneskene bak resepsjonsdisken vært mer viktige, sier Petter A. Stordalen.

Nordic Choice Hotels sin app er tilgjengelig for iOS- og Androidbrukere i henholdsvis App Store og Google Play. Løsningen med mobile nøkler er utviklet av ASSA ABLOY og bygger på plattformen Seos® for å forsikre om at sikkerhet er på høyest mulige nivå.

Powered by Labrador CMS