Homborsund inn hos Mostue

Homborsund inn hos Mostue

Homborsund Bryggeri har inngått en salgs- og distribusjonsavtale med Moestue Grape Selections.

– Moestue Grape Selections er et selskap som er svært opptatt av smak og kvalitet, og med en slagkraftig og profesjonell partner som dette i ryggen kan vi nå tilby våre håndverksøl til kunder over hele av landet. Vi ser frem til et langt og fruktbart samarbeid, sier Alf Olav Øye, som er daglig leder i Homborsund Bryggeri.

Moestue Grape Selections er kanskje aller mest kjent som en av Norges største vinimportører, men har også et betydelig utvalg av øl fra blant annet Belgia, Danmark og Nederland.

– Vi er svært glade for å ha fått et nytt norsk bryggeri inn i vår portefølje – og ikke hvilket som helst norsk bryggeri. Homborsund-teamet lager øl med tydelig råvarepreg i et fresht design, og vi gleder oss til å jobbe med disse dedikerte, dyktige og engasjerte menneskene, sier Alexander Hojem, som er porteføljesjef i Moestue Grape Selections.

Selskaps & Serveringsgruppen bytter navn til byOSLO:

Tar opp kampen mot de store utelivsaktørene

Oslo-gutta Kim Søyland og Jama Awaleh står bak Selskap & Serveringsgruppen og er ikke redde for å innrømme at de kjemper over sin vektklasse. Nå ønsker de å vise mer muskler og relanserer selskapet under nytt navn: byOSLO. Les hele saken

Til toppen