Fra støvsugerfabrikk til botell

Fra støvsugerfabrikk til botell

Tilbyr eksklusive «hotellopplevelser» i nedlagt støvsugerfabrikk i Stockholm.

Sveriges første botell, en eksklusiv boløsning for lengre opphold, åpner nå i Stockholm.

Den nordiske eiendomsutvikleren Forenom har gjort en avtale med Botell Volta om «hotelldriften». Målet er å være et alternativ for gjester som vil ha stilfulle bomuligheter nær Stockholm sentrum, i dette tilfellet Bromma.

– Med Botell Volta lager vi et helt nytt konsept i Sverige. En viktig del her er at leilighetseieren kan bruke leiligheten når de trenger den og leie den ut via en profesjonell aktør resten av tiden. Det var veldig viktig å finne den ideelle partneren til et slikt prosjekt og Forenom møte disse kriteriene, sier Botell Voltas grunnlegger Olle Larsson.

(Saken fortsetter under bildet)


Den første av flere

Ikke overraskende høster han støtte i påstanden over fra Forenom-direktør Jussi Saarinen.

– Dette Botell Volta-konseptet er akkurat det våre kunder håpet på. Et «Extended Stay Hotel» hvor alle detaljer er skapt for en total kundeopplevelse. Denne lokasjonen vil bli den første av en serie «Boutique-leiligheter» i Sverige, forteller han ambisiøst.

Selskaps & Serveringsgruppen bytter navn til byOSLO:

Tar opp kampen mot de store utelivsaktørene

Oslo-gutta Kim Søyland og Jama Awaleh står bak Selskap & Serveringsgruppen og er ikke redde for å innrømme at de kjemper over sin vektklasse. Nå ønsker de å vise mer muskler og relanserer selskapet under nytt navn: byOSLO. Les hele saken

Til toppen