Øyvind Abelvik, Salgsdirektør, Miklagard Resort.
Øyvind Abelvik, Salgsdirektør, Miklagard Resort. (Foto: Haut Nordic)

Fra Choice til Miklagard

Øyvind Abelvik er ansatt som ny salgsdirektør på Miklagard, Haut Nordic sitt nye hotell ved Gardermoen.

Høsten 2020 åpner Miklagard dørene. Hotellet ligger 9 minutter unna OSL Gardermoen og kommer til å skille seg kraftig ut fra eksisterende hoteller i regionen. Her vil gjestene møtes av et av de største spa-anleggene i stor-Oslo, moderne og fleksible kurs- og konferanselokaler og naboskap til en av Norges beste golfbaner.

Haut Nordic er et konsern i vekst som i dag drifter hoteller og restauranter i Kongsberg og Gjøvik. I den senere tid har selskapet etablert seg i Facility Management bransjen gjennom Haut Nordic Facility Services AS, samt lansert sitt samarbeid med Aker/FB Eiendom. Når styrker de salgsbiten.

– Vi er overbevist om at Øyvind er rett mann for oss og er veldig glad for å ha fått han på laget. Vi er svært tilfreds med å få han på plass slik at vi nå kan komme i gang med pre-bookinger på vår nye storsatsning, Miklagard hotell, sier kommersiell direktør Kenneth Jensen. – Øyvind har lang erfaring og unik kompetanse i regionen og denne ansettelsen markerer startskuddet for Miklagard, fortsetter han.

Kommer fra Nordic Choice

Øyvind Abelvik har 17 års erfaring innen salgsvirksomhet. De siste 5 årene har han vært salgssjef på Quality Airport Hotel Gardermoen med svært gode resultater.

– Jeg er ydmyk og i ekstase over å ha fått denne muligheten til å lede salgsteamet på Miklagard. Dette blir et helt unikt hotell, på Norges flotteste golfbane og nærme Oslo Lufthavn. Haut Nordic AS er i kjempevekst og har svært mange dyktige mennesker i sin organisasjon. Jeg ser frem til å dra nytte av kunnskapen og erfaringene disse innehar.

Fakta om Miklagard hotell

Kostnadsramme: 500 millioner kroner.

Antall rom: 300

Spa-anlegg inne og ute

Moderne kurs- og konferanse-fasiliteter (inkl. konferansesal for 800 personer)

Umiddelbar nærhet til Miklagard Golf

Innendørs og utendørs parkeringsanlegg

Til toppen