Hoist satser i skyen

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Hoist Technology Group satser stort på nettsky-tjenester og åpner et eget hostingsenter som er åpent for alle konsernets kunder i samtlige land.

Hostingsenteret skal ha en veldig høy driftssikkerhet og styrker tilbudet som Hoist Technology har innen nettsky-tjenester for hotellbransjen.

- Vi investerer nå millionbeløp for å tilgodese våre kunders etterspørsel av sentral og stabil drift av forretningskritiske applikasjoner, som for eksempel bookingsystem. Datahallen er bygget for å alltid kunne være tilgjengelig og hardwaren er blant markedets fremste. Vi tilbyr et meget driftsikkert og kostnadseffektivt miljø som gir våre kunder besparinger og høyere kvalitet, sier John Cidh, Product Sales Manager, Hoist Cloud & IT, i en pressemelding.

 

Ved sentral drift er internettforbindelsen kritisk, og derfor tilbyr Hoist Technology nå også fibernett med hastigheter på opp til 1 Gbit/s.

– Dette gjør oss helt unik som leverandør. Våre kunder har kun ett telefonnummer å forholde seg til når det gjelder applikasjoner, drift, kommunikasjon eller sentral drift av WiFi-nettet, sier John Cidh.

 

Hostingsenteret er utstyrt med beskyttelse mot innbrudd og brann og har redundante nødstrøm- og kjølesystemer. Datahallen og fibernettet overvåkes døgnet rundt, 365 dager i året. Linjene er reduntante og går fysisk separat inn i datahallen. Samlet fører dette til at datahallen har en meget høy driftssikkerhet i tilfelle strømbrudd, kabelkutt, innbruddsforsøk eller sabotasje.

Hoist Technology Groups tilbud innen nettsky-tjenester omfatter fullt ansvar for drift, support, back-up, overvåkning og vedlikehold av for eksempel bookingssystem, backoffice-system og WiFi-løsninger.

 

Teaser:

Hoist Technology Group satser stort på nettsky-tjenester og åpner et eget hostingsenter som er åpent for alle konsernets kunder i samtlige land.

Main Image:
Thumbnail Image: