FIKK PRIS: Det er deilig å være norsk akevitt i Danmark.

Gull til Arvesølvet

Arvesølvet er kåret til Nordens beste akevitt under Nordic Spirits Awards.

Publisert Sist oppdatert

 


Arvesølvet Fatlagret Aquavit fra Det Norske Brenneri ble kåret til Nordens beste under en høytidelig prisutdeling i København i går kveld. Da ble Nordic Spirits Awards arrangert for første gang.

Det var en tydelig stolt eksportsjef i Det Norske Brenneri, Jarle Nereng, som mottok prisen foran et fulltallig publikum på Vang & Bar i København.

GULL: Eksportsjef i Det Norske Brenneri, Jarle Nereng, mottok gullmedaljen og prisene til Arvesølvet Aquavit fra arrangør Lars Bjerregaard i Nordic Spirits Award.

Arvesølvet fikk gullmedaljen, foran Cinnamon Pepper Aquavit fra Copenhagen Distillery og VI.ER Akvavit fra Nordic Hygge, Danmark.

Arvesølvet fikk også prisen «Best Value For Money».

Stolt øyeblikk

Arvesølvet ble tildelt gullmedaljen av en jury bestående av de beste bartendere, restauratører og journalister, som alle hadde smakt blindt på de mange akevittene som var meldt inn til konkurransen. Juryen la vekt på lukt, smak og utseende i sin bedømming.

–Det var et stolt øyeblikk å motta prisen på vegne av alle som har gjort en fantastisk innsats på Brenneriet i Grimstad. Vi er et håndverksdestilleri som jobber for kvalitet hver eneste dag. Da er det flott å få en slik anerkjennelse, sier Jarle Nereng.

For under ett år siden fikk Arvesølvet Fatlagret Aquavit også dobbel gullmedalje i verdens største brennevinskonkurranse i San Francisco, som den eneste norske akevitten.

Powered by Labrador CMS