Snøjubel på Skeikampen

– Vi er kjempefornøyd med snøfallet som er kommet på Skeikampen, og ønsker alle velkommen til å gå langrenn og stå alpint her, gløder det fra driftssjef Rune Slåsletten ved Thon Skeikampen Resort.

Publisert


Skeikampen er kjent for sine flotte skiløyper og i skrivende stund er det 15 kilometer med klassiske løyper og 40 kilometer for skøyting. I alpinbakken er fem nedfarter og tre heiser åpne.

– Det er kjempefine forhold i bakken og vi kommer til å åpne flere nedfarter fortløpende, sier driftssjef Rune Slåsletten ved Thon Skeikampen Resort.

Ventet mer snø

Til helgen er det ventet enda mer snø og dermed også et storinnrykk av skiglade hotellgjester. Like ved skiløypene og skibakkene ligger Thon Hotel Skeikampen.

 

Hotelldirektør Lars S. Pettersen er naturlig nok glad for at vinteren er kommet:

– Vi tilbyr både hotellrom og leiligheter og er glad for at gjestene våre nå kan spenne på seg skiene rett utenfor hotellet. I høst har vi solgt spapakker og hatt mange julebordsgjester. Men nå som snøen er kommet for fullt gleder vi oss over at skituristene strømmer inn hotelldørene, sier Pettersen.

Thon Hotel Skeikampen har for øvrig 83 hotellrom og 66 leiligheter. Hotellet har restaurant og bar, konferanserom og velværeavdeling med boblebad, kuldekulp og badstuer.

Powered by Labrador CMS