TINE-utstilling igang

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

TINE På Menyens store online høstutstilling er igang, og vinneren får en middag på verdens beste restaurant, i København. 

I høstens store konkurranse slår TINE Storhusholdning på stortromma. Temaet er skivet ost, og alle landets storhusholdninger er velkommen til å sende inn sine "kunstverk" til en digital høstustilling, som åpnet denne uken. Kunstverkene er basert på skivet ost, og er delt inn i to kategorier: osteanretning og påsmurt.

 

Kreative kunder

- Vi tror dette kan bli en kunstnerisk og morsom opplevelse for deltagerne av konkurransen. Her kan man virkelig sette kreativiteten i høysetet, sier sisteleddsjef i TINE Salg Storhusholdning, Brita Unnerud, i en pressemelding.

Utstillingen åpnet den 29. august, og henger ut september. De to kategoriene vises i hver sin fløy i det digitale galleriet. Kreativitet og kunstferdig presentasjon blir vektlagt av dommerne. 

- Vi valgte å kjøre en slik konkurranse ettersom vi ville sette fokus på de mange dyktige og kreative kundene til TINE. Vi vil vise frem kompetansen som finnes i storhusholdninger rundt i dette landet, sier Unnerud. 

 

Gjev pris

Hver uke blir det beste innslaget premiert med en stor kurv med fristelser fra TINE, før hovedvinneren til slutt får en tur for to personer til København og verdens beste restaurant, Noma. Restauranten ble i år kåret som nummer én blant de femti beste restaurantene i verden, basert på meningene og erfaringene til 800 internasjonale restauranteksperter, gastronomer og matskribenter. Listen offentliggjøres årlig av fagbladet Restaurant Magazine. Matfaglig ansvarlig hos TINE, Pål Jetmundsen, sier premien er en av de gjeveste han kan tenke seg for en storhusholdningsansatt. 

- Å få et bord på denne restauranten er nesten umulig, etter som folk fra hele verden valfarter til København for å få oppleve den gastronomiske herligheten. Men nå kan en heldig vinner få den unike muligheten, sier han.

Konkurransen finner sted fra 29.08.2011 til 25.09.2011, og påmelding skjer på tinepåmenyen.no/høstutstillingen

Teaser:

TINE På Menyens store online høstutstilling er igang, og vinneren får en middag på verdens beste restaurant, i København. 

Main Image:
Thumbnail Image: