Første norske økologiske iskrem

Publisert Sist oppdatert

Kravene til å kalle seg økologiske produkter er svært strenge. Blant annet må fløten kunne spores bakover til produsenten – helt til selve kua som har levert fløten. Dette gir trygghet for forbruker og skiller ut de seriøse bedriftene på en positiv måte.

Den økologiske trenden har ikke nådd iskrembransjen for alvor - før nå. Hennig-Olsen er først ute.

Økologisk Iskrem defineres som rent i den forstand at produktet kun inneholder økologiske ingredienser. Hennig-Olsen foretrekker å hente disse produktene fra norsk landbruk. Imidlertid er tilbudet hos norske leverandører for tiden begrenset – derfor kan vi i år kun introdusere Økologisk Iskrem vanilje og må vente med Økologisk Iskrem jordbær til senere. Økologisk Iskrem inneholder godt med økologisk fløte og Hennig-Olsen er garantist for førsteklasses kvalitet og smak.

Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS