Satser stort i Stavanger

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Petter A. Stordalen vil bringe høvdingsetene tilbake til Stavanger, og satser videre i den internasjonale byen ved å bygge Stavangers største konferansehotell.

Dørene til det nye storhotellet åpner 14.08.2014 klokken 14. Det nye Clarion-hotellet vil kunne huse 2000 kvadratmeter konferanse.

-       Stavanger er en by som tvinger oss til å satse videre. Det er en internasjonal by som aldri slutter å vokse. Stavanger er på vei til å vokse inn i himmelen og må gjenreise høvdingesetene. Det gjør vi med dette hotellet. I Norge er det Stavanger som er mulighetenes by. Snart er det ingen som forstår hvorfor ikke Stavanger er hovedstaden i Norge, sier eier og styreleder i Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen i en pressemelding.

Hotellet ligger rett ved siden av nye DNB Arena. Det vil få ca 400 rom, treningsrom og vil bli bygget i energiklasse A.

-       Det er ingen som sier at vi må bygge i energiklasse A. Men vi gjør det fordi det er riktig for klimaet og fremtidens generasjoner. Det blir et hotell som med god samvittighet kan stå i minst hundre år, uttaler Stordalen.

Storsalen vil være på 1000 kvadratmeter. Til sammen er det 2000 kvadratmeter konferanse. Hotellet blir  det største i Stavanger.

-       Det blir et hotell for de store anledninger. Med dette hotellet befester Nordic Choice Hotels sin posisjon i Stavanger, som den mest nyskapende og største kjeden, uttaler administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth.

Utbygger Arthur Buchardt er strålende fornøyd med prosjektet.

-       Snøhetta har tegnet Norges mest spennende hotellbygg, med den beste beliggenheten for en ny nasjonal møteplass i Stavanger. Hotellet har i seg navnet til den beste og største hotellkjeden i Norden, representert med sitt høyeste og beste brand Clarion. Et mulig navn på hotellet er Energy, som representerer Rogaland med sin iboende energi for nyskaping og verdiskaping. Samtidig signaliserer det den energien Nordic Choice har som kjede og som de ansatte vil møte gjestene med.

En uformell døping av tomta skjedde klokka ni, torsdag 4. oktober. 

Teaser:

Petter A. Stordalen vil bringe høvdingsetene tilbake til Stavanger, og satser videre i den internasjonale byen ved å bygge Stavangers største konferansehotell.

Main Image:
Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS