Nytt flyplasshotell i Bergen

På Flesland i Bergen skal Scandic bygge det som vil bli et av Vestlandets største forretnings- og konferansehoteller.

Publisert Sist oppdatert

Hotellkjeden Scandic har de siste ukene har Scandic åpnet to nye hoteller, Scandic Ørnen i Bergen og Scandic Stavanger City, og hotellkjeden lanserer nå hotellet Scandic Flesland Airport, som vil være klart for åpning i 2017.
- Vi er i dag Nordens største hotellkjede, og vi ser frem til å gi våre gjester et stadig større utvalg av hoteller og destinasjoner. Å fortsette veksten gjennom å etablere store hoteller på de mest attraktive beliggenhetene er et ledd i vår strategi. Scandic Flesland Airport er et godt eksempel på dette, der vi styrker vår portefølje ytterligere i det norske markedet, sier Frank Fiskers, konsernsjef i Scandic.

Stort behov

senteret.
- Med den nye flyplassterminalen blir Flesland et enda viktigere knutepunkt i Norge, og derfor er dette det riktige stedet å bygge et nytt, stort hotell i Norge. Tomten ligger rett ved flyplassen med gåavstand til den kommende bybane-stasjonen. Det er dermed en perfekt beliggenhet for et flyplasshotell med store, åpne og effektive møteroms- og konferansefasiliteter, noe som er en mangelvare i Bergen i dag, sier Svein Arild Steen-Mevold, Scandics administrerende direktør i Norge.

Foruten et stort utvalg av møterom, vil Scandic Flesland Airport blant annet tilby restaurant, bar og gym.  I tillegg vil gjestene få tilgang til en rekke serviceprodukter, eksempelvis den mobile løsningen online check-out, som siden i høst ble tilgjengelig på alle Scandic-hotellene i Norden. Scandic Flesland Airport vil bygges med spennende designløsninger, og være et miljøriktig bygg med geo-energi og solfangere til oppvarming og avkjøling.

Scandic Flesland Airport:

• Beliggenhet rett ved den nye flyplassterminalen på Flesland i Bergen
• Totalareal på 23.650 kvm
• Vil blant annet inneholde 300 rom og suiter, restaurant, bar og treningssenter
• Konferansetilbud på mer enn 25 møterom - det største rommet på 1000 kvm med plass til 800 personer, samt en sal på 500 kvm i tillegg
• Byggherre er BGO Bygg AS, et heleid selskap av West Coast Invest
• Åpner i april 2017

 

Powered by Labrador CMS