I hardtrening før Jamie´s Italian-åpning

Scandic-hotell i Stockholm får Nordens første Jamie Oliver-restaurant.    

Publisert Sist oppdatert

I neste uke åpner Nordens første Jamie’s Italian. Det skjer på Scandic Anglais i Stockholm. Hotellets restaurantansatte har ligget i hardtrening siden januar, tett fulgt opp av nøkkelpersoner som har deltatt på et åtte uker langt intensivkurs ved Jamie Olivers restauranter i England, skriver Scandic i en pressemelding.

I løpet av oppholdet i London og Camebridge har det svenske teamet fått opplæring i råvarekunnskap, oppskrifter, servicekultur og ledelse.

—  Vår ambisjon er alltid å utvide vårt tilbud og tilby ekstraordinære tjenester til våre gjester. Som en del av denne ambisjonen ønsker vi å fokusere ytterligere på våre restauranter og barer, og å skape mer inspirerende opplevelser. Derfor arbeider vi med de som deler vårt engasjement rundt kvalitet, service og verdier. Vi er spesielt stolte over partnerskapet og fremtidsplanene vi har med Jamie`s Italian, sier konsernsjef Frank Fiskers i Scandic Hotels.

—  Vi har jobbet med folkene i Scandic i snart fem år med en lang rekke prosjekter, og jeg er svært opprømt over å nå kunne samarbeide med dem om plaseringen av Jamie`s Italian i Norden. Det er fantastisk å kunne jobbe med et så kreativt, innovativt og profesjonelt team, og jeg klarer nesten ikke å vente med å se resultatet når vi åpner den første restauranten i Stockholm. Det blir episk, sier Jamie Oliver.

 

 

Powered by Labrador CMS