Strawberry kunne juble for mangfoldpris i kategorien mellomstore og store virksomheter for 2023. Adm. direktør i Strawberry sier de er veldig stolte av det arbeidet som gjøres ute på hotellene.

– Det er mange priser som henger høyt, men denne utmerkelsen står i en egen klasse

Mangfoldspris til Strawberry.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag denne uken ble det klart at Strawberry vinner IMDis mangfoldspris for 2023, og mottok prisen i kategorien mellomstore og store virksomheter. Mangfoldsprisen deles ut til virksomheter som har utmerket seg for fremragende bruk av innvandreres kompetanse i arbeidslivet. Prisen deles ut av Integrering- og mangfoldsdirektoratet (IMDi), heter det i en pressemelding fra Strawberry. 

– Det er mange priser som henger høyt, men denne utmerkelsen står i en egen klasse. Mangfold og inkludering har vært en del av vårt DNA i mange år, og vi er utrolig stolte av det arbeidet som gjøres ute på hotellene. Nå blir vi motivert til å gjøre enda mer for å inkludere enda flere, sier adm. direktør i Strawberry, Torgeir Silseth, i pressemeldingen. 

Les også: Anders og Max har luksushoteller på kundelisten

Norsk barnebokinstitutt ble tildelt den nasjonale mangfoldsprisen i kategorien små virksomheter. 

I juryens begrunnelse heter det: 

"Vinneren er en stor virksomhet som allerede har oppnådd høyt mangfold blant ansatte og blant ledere i sin virksomhet gjennom systematisk og lederforankret arbeid over tid. Kundegruppen er mangfoldig, og virksomheten profilerer derfor hvorfor mangfold er viktig for virksomheten. Dette følges opp og kommuniseres tydelig både internt og eksternt. Mange ansatte har begynt sin karriere gjennom språk- eller arbeidspraksis og har i dag fast ansettelse og flere har i dag ledende stillinger. Virksomheten har systemer for å finne og løfte frem talenter blant ansatte og de kan vise til mange gode eksempler på mangfolds- og inkluderingsarbeid. De kan vise til systemer for hvordan de ansatte kan komme med innspill og ideer til både produktutvikling og til forbedring av arbeidsmiljøet. Virksomheten har inkludert kompetanse i mangfoldsledelse i sitt lederprogram som alle ledere gjennomgår. Vinneren er en virksomhet som har lagt ned et betydelig systematisk arbeid som kan være inspirasjon til andre store arbeidsgivere både i privat og offentlig sektor".

Powered by Labrador CMS