ÅRETS MEDLEM: Bakre rekke: De glade vinnerne fra Vestlia Resort, foran: konferansier Live Nelvik,Erik Strøm Nores.

Pris til Vestlia Resort

Vestlia Resort er kåret til Årets Medlem av Nores. De andre nominerte til prisen Årets medlem i Nores var Vaaghals og Molde Fjordstuer.

Publisert

– Vestlia Resort har i flere år hatt stort fokus på kvalitet til riktig pris. Med sin lojalitet til avtalene, sitt sterke engasjement og fokus på å optimalisere bruken av Buy at Nores i alle avdelinger er de en meget verdig vinner av prisen Årets medlem, skriver juryen i sin begrunnelse.

Roger Espeli, direktør på Vestlia Resort, sier dette om å ha blitt Årets medlem i Nores: Etter å ha vært nominert i fjor ble vi nå utnevnt til å vinne den prestisjetunge «ÅRETS MEDLEM». Det er flott og det blir lagt betydelig merke til i bransjen – blant kolleger, leverandører og også kunder. Dette gavner hele Geilo og vår gruppe spesielt. Vi takker for utnevnelsen og verdsettelsen, i skarp konkurranse med særs mange andre utrolig dyktige medlemsbedrifter. Det er lederne i hver avdeling som går foran og skaper fremgang. Tusen takk til alle ledere og medarbeidere på Vestlia Resort.

Årets leverandør

Det er medlemmene i Nores som stemmer frem Årets leverandør gjennom en medlemsundersøkelse, og om vinneren Engrosfrukt sier de:

«Årets prisvinner oppleves av Nores medlemmer som meget serviceorientert, raske til å løse utfordringer, leverer i forhold til det som er avtalt og håndterer spørsmål raskt og effektivt. Årets leverandør blir også rost for å være opptatt av å kutte svinn og å tenke bærekraftig. God og personlig oppfølging er en av tingene som settes stor pris på i alle ledd hos Engrosfrukt.»

NB: Saken fortsetter under bildet:

ÅRETS LEVERANDØR: Fra venstre: Hans Thomas Henriksen, Engrosfrukt kjedekontor, Trond Olaussen, Meum Frukt&Grønt, Renzo Faitelli, Eugen AS, Olav Slette, Engrosfrukt AS, Live Nelvik, konferansier, Petter Ravik, Nores SA.

Daglig leder i Engrosfrukt, Olav Slette, roser de både de ansatte og samarbeidspartnere.

– Vi er veldig stolte av å bli tildelt utmerkelsen Årets leverandør til Nores. Det er virkelig en stor innsats som legges ned, ikke minst hos våre samarbeidende grossister landet rundt. En stor takk til de mange medlemsbedrifter som handler av Engrosfrukt, sa Slette.

De andre nominerte til prisen var Vinhuset og Servicegrossistene.

Noresdagen er et årlig arrangement for medlemmer og leverandører til Nores. I år var rundt 450 personer samlet på Røros for et fullspekket program med foredrag, medlemsforum, leverandørmesse og festmiddag med prisutdelinger.

Powered by Labrador CMS