Scandic med «indre-filet»

Scandic Brennemoen har åpnet dørene. Hotellet ligger midt i mellom byene Askim og Mysen i Indre Østfold. Dermed er Scandic på plass i en region i sterk utvikling, kun 45 minutter fra Oslo.

Publisert

– Dette er min femte hotellåpning, men det er like spesielt og morsomt hver gang, sa en stolt hotelldirektør Marit Bjørnland, under åpningen.

Administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold, er også strålende fornøyd med å ha åpnet det nye hotellet.

– Gratulerer til hele regionen med et splitter nytt hotell. Scandic Brennemoen er like mye til for lokalbefolkningen som for tilreisende, og vi gleder oss over den gode mottagelsen hotellet allerede har fått, sier Steen-Mevold.

Skal sette Indre Østfold på kartet

Scandic Brennemoen ligger midt mellom byene Askim og Mysen i Indre Østfold, kun 45 minutter fra Oslo og med kort kjøreavstand til Follo og de andre Østfold-byene. Hotellets plassering tett på E18 gjør hotellet lett tilgjengelig for gjester fra Oslo og Akershus, samt resten av Østfold og Sverige. Scandic-sjefen er sikker på at hotellet, takket være Bjørnland og hennes medarbeidere, vil bidra til å sette Indre Østfold enda mer på kartet.

– Indre Østfold som konferansedestinasjon er et ubeskrevet blad for mange fra Oslo-området, men med enkel adkomst, god service, flotte fasiliteter og gode samarbeidspartnere er jeg helt trygg på at hotell og regionen vil bli et mer attraktivt og spennende sted å arrangere møter og konferanser, sier Steen-Mevold.

NB: Saken fortsetter under bildet.

Positive tilbakemeldinger

Hotellet har allerede rukket å være åpent noen uker og har rukket å bli besøkt flittig av både boende gjester som møte- og konferansegjester.

– Vi har hatt flere dager med helt fullt belegg både på overnatting og møter, så vi har virkelig blitt kastet rett ut i det. Det er imidlertid bare gøy, og spesielt når vi mottar så mye positive tilbakemeldinger som vi har fått så langt, sier hotelldirektøren.

Kortreiste ansatte

Hotellet er arbeidsplass til ca. 20 medarbeidere, og Bjørnland har vært opptatt av å rekruttere dyktige, lokale ansatte. Lokalmarkedet er viktig for hotellet, og hotelldirektøren lover at hotellet vil jobbe for å få en solid lokal forankring med dyktige samarbeidspartnere, og med å bygge gode relasjoner.

– Scandic Brennemoen skal være en møteplass for lokalbefolkningen når de ønsker å spise en bedre middag eller våkne opp til Scandics prisbelønte frokost. Her kan man like gjerne feire bryllup og konfirmasjon som arrangere møter eller kick off med bedriften, forteller den engasjerte hotelldirektøren.

Powered by Labrador CMS